من امضام ساده امروز متصدی بانک بهم می گفت وای خانم این امضاتون جعل می کنن عوضش کن
ولی من هرگز کسی را که به خاطرم گریه کرده بود، ترک نمیکردم هرچه ميخواهی از دست بده به جز دلی كه تلاش ميكند برای خوشحال كردنت دست به كارهای بسياری بزند، بعضی دل ها هيچ جايگزينی ندارن....
با تحصیلات که فکر نکنم ولی به شخصیت بله ربط داره و کلا من آدم خوش بینی هستم به این چیزا فکرم نمیره ولی همسر من بازرس بانکن مدام بهم میگه امضاهای ساده خیلی راحت جعل میشن
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
با تحصیلات که فکر نکنم ولی به شخصیت بله ربط داره و کلا من آدم خوش بینی هستم به این چیزا فکرم نمیره و ...
خب آره می دونم از نظر روانشناسی ربط داره
من ۱۰ سال امضام همینه
ولی اینکه بخا اینطور رفتار کنه خیلی زشت وناپسند بود
یا مثلن رفت امضا یک راننده ماشین سنگین آورد نشونم داد
ولی من هرگز کسی را که به خاطرم گریه کرده بود، ترک نمیکردم هرچه ميخواهی از دست بده به جز دلی كه تلاش ميكند برای خوشحال كردنت دست به كارهای بسياری بزند، بعضی دل ها هيچ جايگزينی ندارن....
خب آره می دونم از نظر روانشناسی ربط دارهمن ۱۰ سال امضام همینهولی اینکه بخا اینطور رفتار کنه خیلی زشت ...
شما نوشتی گفته امضاتون رو عوض کنید تا اینجاش بد نیست اما اینکه به بیسوادی ربطش بده خیلی زشته من اتفاقا تو مدیران رده بالا امضای ساده دیدم من راحت با یه نگاه امضای بقیه رو حفظ میشم گاهی به شوخی امضای روسام رو میزدم نشونشون میدادم اغلب ساده بودن
خب آره می دونم از نظر روانشناسی ربط دارهمن ۱۰ سال امضام همینهولی اینکه بخا اینطور رفتار کنه خیلی زشت ...
شما نوشتی گفته امضاتون رو عوض کنید تا اینجاش بد نیست اما اینکه به بیسوادی ربطش بده خیلی زشته من اتفاقا تو مدیران رده بالا امضای ساده دیدم من راحت با یه نگاه امضای بقیه رو حفظ میشم گاهی به شوخی امضای روسام رو میزدم نشونشون میدادم اغلب ساده بودن
شما نوشتی گفته امضاتون رو عوض کنید تا اینجاش بد نیست اما اینکه به بیسوادی ربطش بده خیلی زشته من اتفا ...
اولش پرسید تحصیلات چیه .ادامه اش رفت امضا یک نفر آورد گفت این مال یک راننده ماشین سنگینه. گفت عوضش کن امضاتو
همون موقع یک خانم مسن اومدن.بهش گفت یک امضا اینجا بزن.همزمان هم به من نگاه کرد
اولش پرسید تحصیلات چیه .ادامه اش رفت امضا یک نفر آورد گفت این مال یک راننده ماشین سنگینه. گفت عوضش ...
من از همه ی رفتارش رو هم اینطور برداشت کردم که میخا بگه من بیسوادم