دلم خونه آبجی بخدا داره تیکه تیکه میشه قلبم خانوادم همه میگن دوست نداره عمش میگم من اینقدر عاشقش بودم چطور اون اینقدر راحت از من گذشت الان اومدم دوره مطالعاتی بعد دو هفته همش کارم گریه اس زیر چشام پف کرده بس اشک ریختم
دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دیشب گفتم خدایا خودت دادیش خودتم گرفتیم راضی ام به رضات ولی الان دیگه طاقتم طاق شده دارم جون میکنم خدااایاااااا کمکم کن چه گوهی خوردم پیامش دادم اصلا نمیتونم خودمو نگه دارم
دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕
من یبار بخاطر خانوادم ترکش کردم ولی نمیدونم خیلی سخت گذشت برام میگم شاید اونم راحت نگذشته
من هیچ جوره حاضر نبودم ازش بگذرم پیام دادم جوایمو نداد همه چی براش تمام شده نن جرا همه چی برام تموم نمیشع پس
گفت بابات ساز مخالف میزنه ولس ته دل خانواده خودشم موافق نبودن اون فراموش کرده الان پیام دادم حتی جوابمو نداد همه چی براش تمام شده انگار ولی اون همه کس من بود بخدا دارم دق مرگ میشم
خدانکنه فردا مسشه یه ماه که از اومدن خواستگاری میگذره و دو هفته اس که همه جی تمام شده و من هنوز شب و روزم گریه اس همه میگن دوست نداره باش خوشبخخ نمیشی ولی من دلم پر میکشه براش
هنوز خیلی تازه هست عادی میشه برات هنوز خیلی راه داری بهتر از اون برات نصیب میشه
دلم حالیش نمیشه فقط اونو میخوام دلم تنگ صدای اونه