2777
2789

من الان باردارم و ۲۲ هفتمه به شوهرم گفتم پدر من نداره سیسمونی انچنانی بده یه مسافرکش سادس هنوزم داره قسط جهیزیه منو میده همچین بهش برخورد انگار بچشو از خونه بابام آوردم برگشته میگه کسی که دختر عروس میکنه باید فکر این روزام باشه خیلی دلم شکست واقعا شیطونه میگه لج کنم به خانوادمم بگم حق ندارین یک تیکه لباس برا این بچه بخرین بزارین بابا داره کونش پارت بشه بره خودش بخره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با لجبازی کار درست نمیشه

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس  که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

ببخشیدا بگو بچه توه چرا بابام بده چقد پررو 

واسه‌رسیدن‌منوعشقم‌وخوشبختیمون‌یه‌صلوات‌میگی❤️😘گفتی بگو برات حمد بخونم قشنگم🦋🙏🏻دیگه داره میشه ۸سال که خونوادم رضایت نمیدن🥲خدایاکمکم کن🤍

بنظر من خانواده دختر یا پسر چه پولدار باشن چه نباشن هیچ وظیفه ای تو سیسمونی بچه ندارن 

اول زندگی جهیزیه و عروسی کمک کنن دستشون درد نکنه 

ولی بچه دیگه خود دونفر آوردن خودشونم سیسمونی میگیرن 

با این رسم مسخره 

من که هرموقع ازدواج کنم بچه دار شدم به هیچ عنوان اجازه نمیدم بابام سیسمونی بخره 

3 ساله عضو سایتم با کاربری ناشناس اومدم