2777
2789

چجوری کنار میاین

هزارجور زن هست. نزدیک خونه ما یه میوه فروشی ارزون هست که صفی شده برای دو کیلو میوه زنا یه عشوه ای میان که نگوووووو

حالا این شغلا که مرتبط با خانوماشت مستقیم واقعا سخته. میدونم شوهراتون مورد اعتمادن و خوبن ولی خب جامعه خرابه من که شوهرم کارش مردونه است از مشتری های خانومش ضربه خوردم چه برسه به کارای زنونه.

روانم ریخته به هم اصلا

شماها چجوری خودتونو آروم میکنین

خبر داری زمین گرده؛ لگد کردی لگد میشی؟!

خیلی ب رفتار طرف مقابلت بستگی داره

هم میتونه کاری کنه تو دائم دلشوره بگیری

هپ میتونه جوری رفتار کنه ارامش داشته باشی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

مردی که قدر زندگی بدونه و بخواد خودشو نگه داره خودش میمونه اونی که بخواد بره هم بره به درک 

مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝ‌وܝ̇‌ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝ‌وܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝ‌ܭߊ‌ܭߊ‌ئو ܩیـܟܿܝ‌ܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊ‌ࡅ߭ܧܥ‌‌ ࡅ߳ࡐ‌ ܥܼܥ̇‌‌ߊ‌ܢ̣ܨ ࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܝ‌ܭَࡅ࡙ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ࡅ݅ߺࡅ࡙ܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ܝ‌ࡐ‌ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ‌‌ ߊ‌ࡎܠߊ ߊ‌ܝ̇‌ࡅ߳ߺߺܙ ܥ‌‌ܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝ‌ࡐ‌ܝ‌ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊ‌ܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇‌‌ܝ‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܩܨ ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܠܙ ࡐ‌ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ‌ ܝ‌ܦ̇ࡅ߳ߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ܟܿࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܩࡐ‌ࡅ߭ܥ‌‌ܩܢ ࡅ߳ࡐ‌ܨ ܭߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡎܠߊ‌ً ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)!                                                          به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانه‌ترین و دست‌نیافتنی‌ترین رویاها و ایده‌ها می‌شن نقطه پرتاب تو....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر این سایت ضد زن 

چه ربطی داره 

چرا به همه خانما رو یه مدلی انگار تهمت میزنین 

What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit  in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد

من برادرم ۱۸ ساله لوازم ارایشی داره 

ولی شکر خدا همیشه چشم و دلش پاک بوده و هست 

به طرف بستگی داره 

من خودم ۱۶ ساله شرو کارم با مرداست 

پیج کا ی دارم صبح تا شب مردا زنگ میزنن 

چندتایی تا الان مزاحم شدن که خیلی محترمانه و قانع ردشون کردم 

ادما خودشون باید خوب باشن 

زن خودشم بکشه تا مرد نخواد کاری نمیتونه بکنه

مرد خودش اهلش باشه هزار جور زیر ابی میتونه بره ربطیم ب شغلش نداره

آناهیتا🌿                                                                           این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎

من همه رو نگفتمولی کم نیستن همچین زنایی

شما خودتون خانم هستین  ؟ 

چه عجیبه این سایت همه خودشون خوبن 

شوهراشون یوزارسیف

اما کم نه زیاااد بقیه خانما..... مسئله دار 

تمومش کنین

What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit  in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد

زن خودشم بکشه تا مرد نخواد کاری نمیتونه بکنهمرد خودش اهلش باشه هزار جور زیر ابی میتونه بره ربطیم ب ش ...

بله ولی مردا خیلی زود وا میدن

قدرت تحملشون دربرابر زنها خیلی کمه

اینو از خودم نمیگم تو یه دوره روانشناسی خوندم

من همه رو نگفتمولی کم نیستن همچین زنایی

اتفاقا خیلی زیادن یکی از دوستای خانوادگی ما تو خونمون رفتو امد داشت همش جلو مردا عشوه میومد یبار گفت باعث افتخاره برام که اندام من بزرگه از همون موقع فهمیدیم باید با این خانوم قطع رابطع کنیم

اتفاقا خیلی زیادن یکی از دوستای خانوادگی ما تو خونمون رفتو امد داشت همش جلو مردا عشوه میومد یبار گفت ...

بله دقیقا خیلیا افتخار میدونن

خیلیا فرخنگ خانوادگی شونه

خیلیا هم ناخواسته و از سر غفلت یه مرد رو تحت تاثیر قرار میدن

کارش جوریه که هم با مردا وهم زنا ارتباط داره.... اگه هم دلش لرزید به درک....اونی که میخواد بره میره حتی اگه چشماش روببندم ودست وپاش رو زنجیر کنم..

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیده هدف💖🌱🌄🏃‍♀️💙✨🦋🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡