الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
استفاده نکنی بهتره بنظرم. لایه روییش که بره مسش وارد غذات میشه و خطرناکه. مسمومسیت شدید میاره. مخصوصا اگه تو غذا ماده اسیدی مثل آبلیمو بریزی خطرش بیشتر میشه.
خب یعنی قلعش داره میره و غذا و مخصوصا غذای اسیدی اگه مدت زیادی بمونه توش مسموم میشه. بهتره بعنوان ظرف نگهداری غذا و میوه یا اگه خوشگله بعنوان تزیینی استفادش کنی.