2777
2789

راستش نامزدم هیچ جوره باور نمیکنه دوسش دارم و همین مشکلات زیادی داره ایجاد می‌کنه برامون. 

زیادی احساسی و مهرطلبه و مدام میگه تو منو نمی‌خوای تو فلان کارا رو نمیکنی.......

در واقع من هر کاری هم کنم به چشمش نمیاد . 

در صورتی که من واقعا دوسش دارم ...........

از اول تقصیر خودم بود و اوایل رابطه که فکر نمی‌کردم کار ب ازدواج بکشه راجب کسی که قبلاً دوسش داشتم باهاش دردو دل کردم و به احتمال زیاد این باعث شده دوست داشتن منو نسبت به خودش باور نکنه 

راستش من دیگه خسته شدم .....

همین باور نداشتنتش کاری می‌کنه ازش دور بشم 

یا کلا کاری کنه واقعا به خودم تلقین کنم نکنه واقعا دوسش ندارم ؟؛ ....

کسی می‌دونه باید چیکار کرد ؟ 

_تو یه استکان چای بهم بده خودم بلدم چطور باهاش خوشحال زندگی کنم ....                                                         +با یه استکان چای فقط؟!                                                     _نه گفتم "تو" یه استکان چای بهم بدی....                                  کاربر سال ۹۸ هستم💛.....       

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم هر کاری میکنم شوهرم میگه فقط لب و دهنی ‌. تو عقد کاری نمیتونم بیشتر ازین . درک ندارن اصلا مردا . ...

من دیگه دلمرده شدم 😔😔😔

_تو یه استکان چای بهم بده خودم بلدم چطور باهاش خوشحال زندگی کنم ....                                                         +با یه استکان چای فقط؟!                                                     _نه گفتم "تو" یه استکان چای بهم بدی....                                  کاربر سال ۹۸ هستم💛.....       

بزارش دم در 🤣🤣🤣🤣🤣

نگوووو😅