2777
2789

شوهر من ازین اخلاق گندا داره غیر خوراک به هیچ چی دیگ نمیرسه نه پوشاک نه وسایل خونه و نه هیچ چی اگر چیزی خواستم بهش گفتم یا دعوا درست کرده یا محل نداده و منم قیدشو همیشه زدم یا اگر در توانم بوده قسط خریدم از نغازه های محل بدون این ک بدونه و بفهمه .نه ک پول نداشته باشه ها داره فقط همه چیزا خرج اضاف میدونه

الان ده یازده سالی هست ازدواج کردیم هر موقع گفتم برای خونه یه چی بگیریم واقعا قاطی کردو اذیت کرد مثلا حدود یک سال و خورده ای طول کشید تایه ساعت دیواری ۸۰۰ تومنی خزید .وقتی برای خونه وسیله ایی واجب میخوام خودم میرم قسطی میخورم مثلا لیوان ها شکسته باشه لیوان دم دستی نداشته باشیم یا نمیدونم دمی ها خراب شده باشن بخوام دمی بخرم و ازین جیزا خداییش خرج اضافی نداریم.الان ظروف غذا خوری دم دستیم فقط ازش ۳تا برنج خوری مونده دوتا خورشتی و لیوان های دم دستیمون دوتاش مونده و لامپ لوسترمون ۶تاش سوخته و ملافهی روتختی چنان رنگ و رو پریده شده کم کمم داره میپوسه حولهی خودم دیگ از بس پوسیده سوراخ سوراخه اینارا چجوری بگم واکنش تند نشون نده اذیت نکنه من یه اخلاق بدی دارم اگ چیزی ک میخام خریده نشه یا بد بهش واکنش نشون داده بشه کلا قیدشو میزنم مث حوله ۳ سال میش گفتم بخر نخرید تا الان

الانم باردارم میخوام تا قبل زایمانم این چیزا درست بشه خریداری بشه.

مثلا توی ماه چهارم از بس کفشام اذیت میکرد بهش گفتم برام کفش بخره نه گرونا ازین صندل تابستونیا کفشام مال ۳ سال پیشه یه بارم دوختمشون والان ک دارم میشم ۸ ماه هنوز ک هنوزه نخریده 

یک ماهه به در کمد لباسش چسبوندم لباسام الان ک باردارم چاق شدم سایزم نی  تنگمه به خصوص شلوارام شکمم اذیته میشه دو دست لباس بخری برام ضد آفتابمم تموم شده میشه بخری اصلا انگار ن انگار 

بعد جالبیش اینه ۵۰ تومن قرض داده رفیقش و پوله هاپولی شد رفت

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این دیگه چه مدلشه خدا بهت صبر بده خودت شرایط کار کردن داری؟

کار میکردم الان چون باردارم یک هفته است استراحت مطلقم کارمم درامد انچنانی نداشت یکی از رشته های ارایشگری بود مثلا ولی وقتی باردار شدم زیاد نتونستم کار کنم و اون مولاییم ک کار کردم خورد خورد واس بچه چیز خریدم یا کرایه سالن میدادم

والاخداکمکت کنهاین چه وضعشه دیگه خیلی بهش رو دادی

میدونم عزیز الان راهکار داری بهم بدی 

خب خیلی قناعت کردم تا خونه دار و ماشین دار و گاراج دار بشیم و همین قناعت زیاد کار دستم داده و الان دیگ نمیشه کاریش کرد هر چی بخوام میشه خرج اضافی 

الانم باردارم میخوام تا قبل زایمانم این چیزا درست بشه خریداری بشه.مثلا توی ماه چهارم از بس کفشام اذی ...

عزیزنمیخام دلت وبشکنم نه خداشاهده

کاش اول آدمش میکردی بعدحامله میشدی بچه کلی خرج داره ازاین به بعددیگه باهاش جریان داری پیرت میکنه

پدرومادرم جوون مرگ شدن اگه دوست داشتین یه صلوات براشون بفرستین لایک کنیدمنم برای شماصلوات میفرستم

شوهر شما دقیقا مثل بابای منه

نمی دونید به عنوان بچه چه عذابی کشیدم 

کاش در مورد فرزند آوری بیشتر فکر می کردید 

چون سختی های شما رو بچه اتون دوبرابر بیشتر باید بکشه

مدتیه که پام می ره روی خط موزائیک ها و برام اهمیتی نداره...شما که دیگه عددی نیستید

لطفالطفا دیگه روندقبل وادامه نده 

ازاین به بعدازش بخواه حتی شده بادعوا بزارعادت کنه براتون خرج کنه بزاربفهمه توهم به عنوان شریک زندگیش بایداززندگی لذت ببری نه فقط پس اندازکنی واسه اون

پدرومادرم جوون مرگ شدن اگه دوست داشتین یه صلوات براشون بفرستین لایک کنیدمنم برای شماصلوات میفرستم

خیلی چیزا خواستم خریداری نشد وای عیدا اگر بدونی چقدر گریه میکنم چقدر غصه میخورم برای خرید لباس عید حسرت میخورم ولی برای بچم همیشه قسطی و اینا چیز خریدم نزاشتم اون کهنه بپوشه حالا مولم و توانم در حد لاکچری بودن نی ولی همیشه سعی میکنم چیز خوب بخرم اگر بشه براش

ببین از روز اول چون دعوا کرده و صداشو برده بالا شما کوتاه اومدی دیگه نمی‌تونی این آدمو درست کنی مگر اینکه دلو بزنی به دریا یه بار جلوی پدر و مادرت یا برادرت که باهاش رودروایسی داره برگردی بگی فلان چیزو باید بخریم بعد اگه صداشو برد بالا بگی برادرت یا مثلاً پدر و مادرت ازت حمایت بکنن یا خودت صداتو ببری بالا یک بار که ببینه صدای تو از صدای اون رفته بالاتر خودش زبونشو کوتاه می‌کنه کاری رو که بخوای انجام میده

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁