2777
2789

سلام

دخترم دوساله است

تازه دارم از پوشک میگیرم تقریبا ۱ماهه

هر ۱ساعت میبرم جیش میکنه

و معنی جیش میدونه

شبا پوشکش خشکه

ولی خودش اصلا نمیگه جیش دارم

و وقتی ۱ خرده دیر میشه 

خیس میکنه خودش

تازه دخترم همه چی میدونه کامل حرف میزنه

چکارکنم خسته شدم ۱ راهکار بدید 

که جیش بگه 

جایزه و... تاثیر نداشت برا گفتن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زمان میبره

صبوری کن

شورت آموزشی بگیر، و صندلی توالت (البته دختر من نیاز نداشت بلد بود نشستن رو)

همچنان جایزه بده تاثیر داره

و اینکه 1 ساعت خیییلی دیره

زودتر ببر مثلا هر نیم ساعت

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

زمان میبرهصبوری کنشورت آموزشی بگیر، و صندلی توالت (البته دختر من نیاز نداشت بلد بود نشستن رو)همچنان ...

اخه همون ۱ ساعت جیش میکنه

زودتر نداره انگار 

ولی میخوام بالاخره ۱بار خودش بگه جیش دارم

خ سخته این مرحله حتی از شیرگرفتن هم سخت تره

من از شیر گرفتن راحت بود 

خانم های همسایه کمک کردن 

خودم زدم نت اینقد سخت بود که نمیشد 

ولی پوشک بد بود 

دخترم همراهی نمیکرد 

اخه همون ۱ ساعت جیش میکنهزودتر نداره انگار ولی میخوام بالاخره ۱بار خودش بگه جیش دارم

میدونم نداره طبیعیه قرار نیس یکسره جیش کنه که، قراره مفهوم دسشویی رفتن رو بفهمه، باید انقد بره بیاد تا بدونه دسشویی چیه 

بصورت کلامی یکسسسسسره تمرین کن. هی بپرس جیش داری 

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

میدونم نداره طبیعیه قرار نیس یکسره جیش کنه که، قراره مفهوم دسشویی رفتن رو بفهمه، باید انقد بره بیاد ...

شاید باورتون نشه 

همش دارم قصه جیش تعریف میکنم

الکی تلویزیون فیلم نشان میده

میگم موضوعش جیش و...

منم دقیقا بیست روزه دخترم رو از پوشک گرفتن 

میشه برای سلامتی دخمل نازم  یه صلوات بفرستید 🌺🥺همه چیز را مدیون حضرت علی اصغر شش ماه امام حسینم😭خداااااا شکرت بابت همه چیز ،خیلی دوست دارم  🤲

دختر منم دو ساله سه ماهش 

اصلا نمیگه جیش دارم خودم میبرم بعد هر دو ساعت جیش می‌کنه 

و همچنان پی پی رو تو شورتش می‌کنه نمی‌دونم چی کار کنم 

میشه برای سلامتی دخمل نازم  یه صلوات بفرستید 🌺🥺همه چیز را مدیون حضرت علی اصغر شش ماه امام حسینم😭خداااااا شکرت بابت همه چیز ،خیلی دوست دارم  🤲