2777
2789

قدیمی هارو نمیگم که میگن بچمون پنج کیلو و هفت کیلو بوده 

همین امروری ها همین خودمونی ها همین روزای عادی 😄

آیا شدنیه؟! شده برا کسی؟! تجربش چب بوده بعدش؟! دوستی داشتم بچه چهار کیلوبی اورد بعدش اذیت شد مشکل مقعد پیدا کرد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منظورت زایمان طبیعیه فقط؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

خب حالا چه اصراریه تحت هر شرایطی طبیعی زایمان کرد

وقتی خطر داره برا مادر و جنین

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

خب حالا چه اصراریه تحت هر شرایطی طبیعی زایمان کردوقتی خطر داره برا مادر و جنین

نه هی میپرسم برام سوال شده 

دختر خالم بهش گفتن بچت ۳۳۰۰ ولی موقع زایمان ۴۲۵۰ بود و نتونست طبیتی بیاره 

منم بهم ابنجور گفتن میترسم بیشتر باشه میخوام آینده نگری کنم🙂

نه هی میپرسم برام سوال شده دختر خالم بهش گفتن بچت ۳۳۰۰ ولی موقع زایمان ۴۲۵۰ بود و نتونست طبیتی بیاره ...

چی خورد یهو اینقدر وزن بچش زیاد شده

من دو هفته دیگه نوبت زایمانم هست

دکتر گفت ۲ و ۷۰۰ وزنش

میخوام تپل تر بشه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من ۲۸۰۰ اوردم دهنم سرویس شد ۴ ۵ کیلو جر میخوره طرف البته به بنیه طرف و لگنشم بستگی داره

بخیه‌خوردی؟! 

ماساژ پرینه انجام میدادی؟! 

یا اینکه آناناس بخوری رحمت باز بشه؟! 

چند هفته زایمان کردی؟! 

ورزش میکردی برای لگنت؟!

چی خورد یهو اینقدر وزن بچش زیاد شدهمن دو هفته دیگه نوبت زایمانم هستدکتر گفت ۲ و ۷۰۰ وزنشمیخوام تپل ت ...

لیدی میل برا وزن گیری جنین هست

پسرم امیرسام هدیه ی خدا به زندگی منه....همسرم محمد همسفر زندگیمه