2777
2789

یه مدت از بس قیافه های مصنوعی و شکل هم دیدیم خسته شدیم خدا رو شکر کم کم تو ایرانم داره منسوخ میشه 

خرم آن کس که در این محنتگاه خاطری را سبب تسکین است

متاسفانه منم از گونه های توپی و صورت های تزریقی و چونه های تیز دیگه حالم بهم میخوره

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم ببخشید مزاحمت شدم شما از سوره ی شمس چ نتیجه ای گرفتی ؟ واقعا خوش شانس و خوش اقبال و محبوب و  پیش بقیه ؟؟؟؟ یه جا نوشته بودی اونجوری ک میخواستی نتیجه نگرفتی مگه ج نتیجه ای میخواستی ازش ؟ شاید غیر معقول یا محال بوده عزیزم؟

@آتوسابانو‍ 

@آتوسابانو‍   سلام عزیزم ببخشید مزاحمتون شدم کامنتتونو دیدم راحب سوره ی شمس گفتید ۳.۴ ماه میخوندید خواستم بمرسم واقعا خوش شانسی میاورد برات ؟ و اینکه عزیز هم شده بودی پیش بقیه ؟

ممنون میشم کامل جواب بدی عزیزم

سلام عزیزم ببخشید مزاحمت شدم شما از سوره ی شمس چ نتیجه ای گرفتی ؟ واقعا خوش شانس و خوش اقبال و محبوب ...

سلام گلم بد نیست ولی من بیشتر واسه رزق و روزی و پیدا کردن کار میخوندم از اون جهت گفتم که نتیجه نگرفتم

@آتوسابانو‍ سلام عزیزم ببخشید مزاحمتون شدم کامنتتونو دیدم راحب سوره ی شمس گفتید ۳.۴ ماه میخوندید خ ...

بی تاثیر شاید نبوده مشتریهایی که باهاشون سر و کار داشتم بعضیهاشون فقط دوست داشتند با خودم کار کنند کسی دیگه رو معرفی میکردم میگفتند نمیخوایم ولی من هدفم از همه سوره هایی که میخونم جذب ثروته که اونجوری که میخواستم مشتری و ثروت برام نیاورد تاثیر مقداری داشت ولی تاثیر عالی نداشت

@آتوسابانو‍ گلم ممنون نیشم هروقت دیدی جواب بدی

الان حدود ۲ ماهه هر روز دارم یوسف میخونم به علاوه واقعه قاف ذاریات و...به نیت عزیز شدن و جذب ثروت فعلا که نتیجه خاصی ندیدم ادامه میدم شاید در دراز مدت تاثیرش بیشتر نشون بده

الان حدود ۲ ماهه هر روز دارم یوسف میخونم به علاوه واقعه قاف ذاریات و...به نیت عزیز شدن و جذب ثروت فع ...

اها شاید باید مداومت کرد 

و البته رزق میتونه هرجیزی باشه حتی همسر فرزند غذا خوراکی و ...