2777
2789

خیلی چیزا تو این دنیاست که میشه باهاش خوش بود و احساس خوشبختی کرد که پولم نمیخواد اما نداریمش یا قدرشو نمیدونیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درسته

ولی متاسفانه تو این دوره زمونه پول حرف اول رو میزنه

من چند ساله اومدم اطراف تهران مستاجری که اجاره کمتر بدم ولی دخترم رو غیرانتفاعی نوشتم که مدرسه خوب بره

امسال شهریه رو دوبرابر کرد مجبورم ببرم دولتی که افغانی هم هست

انقدر ناراحتم خدا میدونه 

کاش وضع مالی ما هم بالا بود 

ولی چیزی که من میخوام با پول حل میشه اونم چند میلیارد.

دعاکنید زمین و خونه ای که اجاره دادیم فروش بره. معجزه بشه واسه ارزویی که تو دلم هست😔

یازده ساله که حالم بده...😔.لطفا اگه امضام رو میخونید دعاکنید همین ۴۰۲ به آرزوم برسم. اگه دعام کردید الهی صدبرابرش برگرد سمت خودتون💖💖💖💖 حس ششمم بد نیس 
درستهولی متاسفانه تو این دوره زمونه پول حرف اول رو میزنهمن چند ساله اومدم اطراف تهران مستاجری که اجا ...

منم مستاجرم و....اما بخاطر مستاجر بودنم ناراحت نیستم چون خیلیا تو شرایط منن و من تنها نیستم

دوست و رفیق ندارم پایه ندارم نمیدونم چطور منظورمو بگم

دوست داشتن همراه بودن و.....پول نمیخواد

پولدار باشی خوشگل و خوشتیپ میباشی موقعیت خوب می داری جاهای خوب رفت و امد میکنی درنتیجه یار خوب دوستت خواهد داشت و همراهت خواهد بود😁

جواب ابلهان خاموشیست ولی من چون حوصلم سر میره گاهی جواب میدم