2777
2789

اولی یه لنگش پلنگیه یه لنگش طلایی یعنی تا به تاست

دومی هر دو لنگش پلنگیه

من از این به بعد یه دختر شاد و مثبت اندیشم. میخوام زندگیمو اون جوری که دلم میخواد بسازم و میدونم که خدا بهترینارو سر راهم قرار میده🌹❤

دومی پاشنه نداره؟

میدونم که همیشه حق میگم مرسی از لایکاتون اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم یچیز ظریف تر انتخاب کن

میدونم که همیشه حق میگم مرسی از لایکاتون اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر

دومی پاشنه نداره؟

طرحشون همینه اما من بی پاشنه میخوام بخرم پاشنه دارش بالای 1 تومن بود

من از این به بعد یه دختر شاد و مثبت اندیشم. میخوام زندگیمو اون جوری که دلم میخواد بسازم و میدونم که خدا بهترینارو سر راهم قرار میده🌹❤
چه علاقه ای به پلنگی داری😁اولی باز بهتر

لباسم آخه پلنگیه 

چون لباست شلوغ به نظرم ساده بردار قشنگ ترچون لباس و صندل با هم پلنگی یکم شلوع میشه به نظرم

لباسمم دو قسمتیه یه قسمتش پلنگیه یه قسمتش نسکافه ای طلاییه جنسش ساتنه شلوارمم مشکی