2777
2789
عنوان

شوهر کم حرف

93 بازدید | 5 پست

شما اگه شوهرتون کم حرف باشه و فقط وقتی 

ازش سوالی بپرسی جواب بده چیکار میکنید.

آیا کم حرف و درونگرا با هم یکی هستن.

سعی کنیم الگو باشیم نه درس عبرت...... با کتاب و مطالعه اندیشیدن را یاد بگیر نه اندیشه ها را.........اگه با نظراتم مخالف بودی،بیخیال شو.......بهترین باشیم نه به دنبال بهترینها.....ادب مثل عطره هم برای خودت خوبه هم برای دیگران.....بدترین توهین، توهین به شعور آدمه...در حسرت......

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی خوبه که من دوست دارم مرد کم ودرست صحبت بکنه تو جمع فامیلام مخصوصا از زیاده گویی بدم میاد

فقط تو جمع پر حرفه؟

سعی کنیم الگو باشیم نه درس عبرت...... با کتاب و مطالعه اندیشیدن را یاد بگیر نه اندیشه ها را.........اگه با نظراتم مخالف بودی،بیخیال شو.......بهترین باشیم نه به دنبال بهترینها.....ادب مثل عطره هم برای خودت خوبه هم برای دیگران.....بدترین توهین، توهین به شعور آدمه...در حسرت......

ادم های. پر حرف بعد ی مدت کسی بهشون توجه نمیکنه

اینجور میشن

شوهر منم کم حرفه عادت کردم از این که بخاد زیاده گویی کنه و رو اعصاب باشه کم حرف بهترهتو جمع خوبه حرف ...

خودت تو خانه پر حرفی با نه