2777
2789
عنوان

آب ریخت گربم داره لیس میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 489 بازدید | 61 پست
کارش ازکیوتی گذشته 😂😁

🤣🤣

"گیرم واسه حرفی که زدی عذر خواهی کردی" با ذاتی که آشکار شده چه میکنی؟! 🌈یه فنجون چای تازه دم ☕و یه برش کیک 🍰 و موزیک تو سبک مورد علاقم و یه خلوت با خودم به دنیااا دنیا نمی‌فروشم 🥰🥰 یاد بگیرید واسه دل خودتون زندگی کنید نه واسه حرف مردم 💃💃💃گور بابای هرچی حرف مفت🌈🌈 دوستان معذرت ولی درخواست دوستی قبول نمیکنم. کلا تو دنیای واقعی هم دوستی ندارم چه برسه به  مجازی 😉 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای جانمخدا حفظش کنهمنم چند شب پیش حدودا ساعت نزدیک ۳ بود شنیدم داره یه صدایی میاداومدم دیدم سگم با ت ...

فدای قلبت مهربون 🥰همچنین فرشته شمارو

🌸🌸🌸'' انا قَلبى لَكَ مَيّال ''🌸🌸🌸  💕💕💕 قلبِ‌ من‌ ميلِ‌ تـــو دارد•💕💕💕

یعنی دختزم دست به قفسش بزنه اول که هی میگه بهش بد بد بد بعدم جیع میکشه باااااباااا بابااا تا من برم ...

ای جانم

"گیرم واسه حرفی که زدی عذر خواهی کردی" با ذاتی که آشکار شده چه میکنی؟! 🌈یه فنجون چای تازه دم ☕و یه برش کیک 🍰 و موزیک تو سبک مورد علاقم و یه خلوت با خودم به دنیااا دنیا نمی‌فروشم 🥰🥰 یاد بگیرید واسه دل خودتون زندگی کنید نه واسه حرف مردم 💃💃💃گور بابای هرچی حرف مفت🌈🌈 دوستان معذرت ولی درخواست دوستی قبول نمیکنم. کلا تو دنیای واقعی هم دوستی ندارم چه برسه به  مجازی 😉 

خیابونیه؟

آره خودم از تو سطل آشغال برداشتمش 

بدونی چه زوزه ای می‌کشید چقدر کثیف بود

اندازه موش بود

اسی چون پیش خودش بزرگ شده دوسش داره من عاشق پیشولیا و پرنده هام سگ پشمالوها رو هم دوست دارم

دقیقا من میترسیدم از گربه

ولی اینقدر این موش موشی خودشو راحت تو دلم جا کرد 

گربه های کف خیابون مگه مریض میشن صبح تا شب ات و‌اشغال میخورن

بله مریض میشن و میتونن ناقل کلی بیماری باشن ...

گربه رو بهش نرسی هم خودش مریض میشه ،هم صاحبشو در معرض بعضی بیماریا قرار میده 

بله مریض میشن و میتونن ناقل کلی بیماری باشن ...گربه رو بهش نرسی هم خودش مریض میشه ،هم صاحبشو در معرض ...

دقیقا چون دامپزشک خودش گفت تنها بیماری مشترک بین انسان و حیوان یه انگل هست که توی ظرف خاکشون رشد میکنه و فقط به یه چیز نیاز داره اونم زمان 

اگه فقط یک ماه یه کوچولو از اون خاک یه گوشه ای نادیده گرفته بشه تبدیل به انگل سیتوپلاسماز میشه و منتقل میشه به انسان 

باید خیلی وسواس داشت وگرنه ریسکیه 

دقیقا چون دامپزشک خودش گفت تنها بیماری مشترک بین انسان و حیوان یه انگل هست که توی ظرف خاکشون رشد میک ...

آره 👌🏻انگله معروفه و خیلیا دارونش تو بدنشون هم انسان ها هم گربه ها ،اسم انگله توکسوپلاسما گندی هست که بیماریشو شما گفتی 🌱

آره واقعا 👌🏻به شدت مراقبت میخواد ،به خصوص که بیماری باکتریاییم ممکنه مبتلا باشن در اثر ایمنی کم و منتقل کنن بازم 🥲