2777
2789

از وقتی ازدواج کردم اومدیم یه محله ای تو تهران که اصلا ازش خوشم نمیاد. . بعد الانم چند وقته خونمونو عوض کردیم و اومدیم یه خونه دیگه همون نزدیکی ..دو روز از اومدن گذشته همسایه پایینی اومده میگه بچه ت سرو صدا میکنه .بااینکه اصلا بچه من بچه شیطونی نیست و ما هم کلی کنترلش میکنیم...از اون موقع هرچندوقت یکبار میاد در خونه میگه که بچه ات سروصدا میکنه .. یعنی دیگه حالم از این خونه بهم میخوره..خیلی بده آدم بخواد بااین حس زندگی کنه

هر چیز که در جستن آنی،آنی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب شاید واقعا سر و صدا میکنه 

جیغ جیغ های هر بچه ای برا والدین خودش جذابه

شاید برا تو عادی شده دیگه صداهاشو نمیشنوی

ولی همسایه تون کنکوریه چمیدونم درس داره تمرکز میخواد اذیت میشه

عجبااااا

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕
یام فرصت نده حرف بزنه بگو بچه هستش چیکار کنم میخوای ببندمش به در یا دیوار

همینم گفتم میگه نه ولی کنترل کنید هر چی میگم بچه بازیش پر صدا نیست راه رفتنش پرصداست باز همون حرفا رو میزنه

خب شاید واقعا سر و صدا میکنه جیغ جیغ های هر بچه ای برا والدین خودش جذابهشاید برا تو عادی شده دیگه صد ...

نمیدونم تا حالا بچه کوچیک داشتین یا نه ..بچه راه رفتنش با صداست .دست خودش نیست میخواد یه مسافتی بره مثل ما قدم نمیزنه تند می ره که دست خودش نیست هرچی توضیح بدی کار خودشو میکنه ..این باعث صدا میشه ..منم دلم نمیخواد کسی رو آزار بدم ..اونا هم آدمای ایراد گیری هستن از همسایه قبلی ها هم بااینکه آدم بزرگ بودن دائم ایراد میگرفتن که شما وزنتون زیاده صدا میدید و فلان ...

بچت چندسالشه ؟؟؟روزا ببرش پارک خسته بشه

صدای راه رفتنش هست که تند راه میره صدا میده اصلا بدو بدو نداره تو خونه .خیلی ایراد گیرن همسایه بیشعورمون