2777
2789
عنوان

صدی سوت در گوش

54 بازدید | 12 پست

دخترا من چند روزه صدای سوت تو گوشم می‌شنوم.

وقتی خونه سکوت باشه بیشتر میشه و حواسم می‌ره سمتش وقتی کولر روشنه صدا رو کمتر حس می کنم.

من دچار استرس شده بودم که این شروع شد ،رفتم دکتر اسنترا گرفتم یه کم بهتر شده ولی کامل خوب نشده.نوار گوشم و عصب گوشم سالم بود.

کسی بود این مشکل رو داشته باشه خوب شده باشه؟

صداش شبیه صدای سوت  ایست قلبی  هست

فشارت بالا نیس ؟ یا عفونت نداره 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

فشارم بالا نیست پایینه معمولا .عفونت ندارند ،شنوایی و عصب سالمه.یه دوره استرس شدید رو گذروندم تپش قلب و اینا و دارو گرفتم.دو سه روز اول صدا زیاد بود الان کمتر شده ولی قطع نشده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من  زمانی که رفتم یکی از گوشام شستشو بدم‌.استرس گرفتم از اونروز تا چندماه گوش دیگه م که سالم بود یه صدایی شبیه باد میداد....دکتر و اینا فایده نداره نرو ..منم رفتم ...برای من چند ماه طول کشید خودش خوب شد ..ولی روغن زیتون هر از گاهی میریختم دیگه نمیدونم از این یود یا نه خوب شد..بشدت به صدا حساس شده بودم از صدای بلند اعصابم بهم میریخت ،سکوت هم همینطور ،شبها دیر خوابم میبرد

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
شما هم داشتید؟

اره منم طپش قلب و استرس مواقعی دارم که فشارم از سر بالاس تو گوشمم صدا سوت میاد تو سرمه انگار . خدا ب خیر کنه😄

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

متخصص من گفتم،گفت ربطی یه اینجور چیزها نداره ،گفت از استرسه،البته گوش جرم زیاد داشته باشه هم پیش میاد این اتفاق بیفته

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
متخصص من گفتم،گفت ربطی یه اینجور چیزها نداره ،گفت از استرسه،البته گوش جرم زیاد داشته باشه هم پیش میا ...

منم ضربان نبض و طپش قلبم بالاس اغلب 

من زمانی که رفتم یکی از گوشام شستشو بدم‌.استرس گرفتم از اونروز تا چندماه گوش دیگه م که سالم بود یه ...

منم دقیقا اینطور شدم .گوش راستم صدا رو اکو می کرد ،چون همزمان کلاس رقص و بدنسازی می رفتم ،گوشم اذیت شده بود،رفتم دکتر واسه گوش راستم.گوش راستم خیلی بهتر شده بعد تو جنگ خیلی اضطراب داشتم تپش قلب و اینا ،از روستا برگشتم خونه ،گوش چپ شروع کرد به زنگ زدن.خیلیروی مخه.از صدای بلند بدم میاد.خیلی.

متخصص من گفتم،گفت ربطی یه اینجور چیزها نداره ،گفت از استرسه،البته گوش جرم زیاد داشته باشه هم پیش میا ...

جرم نداره.تمیزه از همون استرسه‌.از بچگی استرسی بودم تو کرونا یه دور اذیت شدم به دور هم جنگ.دکتر دانشی وقت گرفتم یه دور برم پیش اون ببینم چی میگه.میام بهتون میگم الان بهتر شدید شما؟؟

جرم نداره.تمیزه از همون استرسه‌.از بچگی استرسی بودم تو کرونا یه دور اذیت شدم به دور هم جنگ.دکتر دانش ...

نوشتم تو پست اولیم، آره خوب شدم ..من روغن زیتون چند قطره ریختم توش،حالا نمیدونم از این بود یانه ،ولی خوب شد ..شماهم امتحان کن چیزی هم نمیشه ..چون دکتر فقط واسه خارش و عفونت گوشم دارو داده بود..گفت این با دارو خوب نمیشه ..من چه کارا که نکردم خوب بشه ..😂😂

نوشتم تو پست اولیم، آره خوب شدم ..من روغن زیتون چند قطره ریختم توش،حالا نمیدونم از این بود یانه ،ولی ...

عزیزم😀😀😀واسه من بهتره از پریروز فکر کنم از استرس بود .

خوب شد میام اینجا میگم😁😁😁

عزیزم😀😀😀واسه من بهتره از پریروز فکر کنم از استرس بود .خوب شد میام اینجا میگم😁😁😁

خوبه خداروشکر ..سلامتی بالاترین نعمته واقعا..وقتی کوچکترین مریضی میگیریم دردای دیگه مون کلا کمرنگ میشه ،واقعا شکر