خانما بار اولمه و دوست دارم ژل بزنم،اگه الان یک سیسی بزنم چندوقت بعد باید برای ترمیم برم؟
سوال دوم اینه که دکتر برای تزریق چقدر دستمزد میگیره؟.
مثلا قیمت ژلا رو منپرسیدم بهم گفت ۴تومن و۷تومن و ... داریم دستمزد خودش رو همین قیمت گفته یا جداگونست؟
اگر کسی به شما گفت برای من دعا کنید،مطمئن باشید که زندگی بر دل او سنگینی کرده است،پس او را تنها نگذارید!خواهش میکنم برای ازدواج موفق من دعا کنید لایک کنید تا منم براتون دعا کنم
برآی آنها تنهآ نشآنه حیآت،،بخآر گرم نفس هآیشآن است..🖤 عادت، بیرحمترین زهر زندگیست. زیرا آهسته وارد میشود، در سکوت، کمکم رشد میکند و از بیخبری ما سیراب میشود و وقتی کشف میکنیم که چطور مسموم ِ آن شدهایم، میبینیم که هر ذرهٔ بدنمان با آن عجین شده است، میبینیم که هر حرکت ما تابع شرایط اوست و هیچ داروئی هم درمانش نمیکند.. "چیز های بزرگ شروع کوچیکی دارن🔓🌱".
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه دیگ دستمزد جدا گونه نمیگیرن معمولا کلینیک های زیبایی ویزیت هم نمیگیرن یک سی سی شما تزریق کنی تا ی ...
مرسی عزیزم.میدونی من تو تاپیکای دیگه خوندم که بیشتریا بعد دوهفته یا یکماه جذب شده بود نیاز به ترمیم داشتن واسه همین پرسیدم
اگر کسی به شما گفت برای من دعا کنید،مطمئن باشید که زندگی بر دل او سنگینی کرده است،پس او را تنها نگذارید!خواهش میکنم برای ازدواج موفق من دعا کنید لایک کنید تا منم براتون دعا کنم
[QUOTE=389704454]نزن لطفا،اکثرا لباشون حالت اردکی .خودمم نگرانم زشت بشه ولی لب بالا ندارم خط صافه خجالت میکشم
[QUOTE=389704454]نزن لطفا،اکثرا لباشون حالت اردکی .خودمم نگرانم زشت بشه ولی لب بالا ندارم خط صافه خج ...
متاسفانه خیلی ها رو دیدم که زدن لباشون اردکی میشه،جلوه قشنگی نداره رو صورتشون
خیلی تحقیق کن و برو یه جای خوب
برآی آنها تنهآ نشآنه حیآت،،بخآر گرم نفس هآیشآن است..🖤 عادت، بیرحمترین زهر زندگیست. زیرا آهسته وارد میشود، در سکوت، کمکم رشد میکند و از بیخبری ما سیراب میشود و وقتی کشف میکنیم که چطور مسموم ِ آن شدهایم، میبینیم که هر ذرهٔ بدنمان با آن عجین شده است، میبینیم که هر حرکت ما تابع شرایط اوست و هیچ داروئی هم درمانش نمیکند.. "چیز های بزرگ شروع کوچیکی دارن🔓🌱".
یک سی سی بیشتر نزن اونم در صورتی که لب داری نداری نیم بزن عزیزدستمزد جدا نداره از یک سال به بالا میم ...
عزیزم من لب پایینم بد نیست ولی لب بالا کلا ندارم .چرا میگید اگه لب نداری نیم بزن؟
همون قیمت هست و دیگ دستمزد جدا نمیگیرهبار اول ۲ هقته بعد ۸۰ درصدش جذب میشه برای ترمیم ۳ الی ۴ هفته ب ...
عزیزم برای ترمیم باید حجم کمتری نسبت به بار اول تزریق بشه؟
اون بخاطر ناشی بودن طرفه الان ارایشگاه های زنونه بدون هیچ علمی تزریق میکنن..
شاید،امااکثر کسایی که دیدم پیش بهترین دکتر رفتن برای تزریق لبشون اردکی شکل شده حتی نیم سی سی