2777
2789
عنوان

چطور مادرشوهرمو کم محل کنم

168 بازدید | 19 پست

بچها همیشه باخوانعامله کردم زخم زبوناشو شنیدم حرفاشو شنیدم

میاد ی هفته ۵ روز میمونه هرماه 

الانم باز صبح ب من نگفت ک میام با مسرش حرف زده گفته میایم بیا مارو ببر خونمون یکم فاصله داره

شوهرمم زنگ زد گف عصری من میرم خونوادمو میارم اونجا گفتم در جریان باشی هیچی نگفتم از حرص گریه کردم نمیگ این شاید توخونه جیزیش نباشا یا شرایط نهمون نداشته باشه میرم ی هفته میمونم از بس اومدن از شوهرم سرد شدم رابطمون مختل شده 

میخوام یکاری کنم شوهرم نفهمه ولی اونا بفهمن بیمحلی میکنم راهکار بدید کمتر بیان

اول حرفم بگم کاربری دست دونفر الکاریبری الدست الدونفر هی ایز کاربری تو دونفر  

نمیدونم .

عروس بقیه رو تعریف کن .

بگو خانواده شوهرش اصلا نمیرن . زحمت نمیدن و....

داستان سرایی کن 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم .عروس بقیه رو تعریف کن .بگو خانواده شوهرش اصلا نمیرن . زحمت نمیدن و....داستان سرایی کن

میترسم ب شوهرم بگم اون بگه مگ من ب خانوادت بی احترامی میکنم ک تو بکنی

بنظرم ی رابطه پر سرصدا اوکی کن هر شب هرشب...تا خجالت بکشن برن...چیزی هم گفتن بگو تقصیر پسرتونه نمیتونه خودش نگه داره 

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
چرا میان انقدر میمونن ؟

خونه ندارن زندکی ندارن از اول زندکیش از مادرشوهر جدا نشده هروقت از هم سیر میشن میان اینجا باشوهرش ماه عسل

میترسم ب شوهرم بگم اون بگه مگ من ب خانوادت بی احترامی میکنم ک تو بکنی

خانوادت اگه نزدیکن . بگو هر شب بیان .

هرروز بیان .

بعد  اگه شوهرت خواست اعتراض کنه  تو بگو مکه من به خانوادت حرفی میزنم  سالهاس میان میرن هرروز

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

بنظرم ی رابطه پر سرصدا اوکی کن هر شب هرشب...تا خجالت بکشن برن...چیزی هم گفتن بگو تقصیر پسرتونه نمیتو ...

بابا ن شوهرم قبول نمیکنه چرا با حیای خودم معامله کنم

چند نفری میان میمونن ؟

زنوشوهری میان میمونن همش باید خدمت رسانی کنم خسته شدم یخچالو فریزرو باز میکنن کابیناتمو میگردن کمدو باز میکنن چنسریم گفتم بدم میاد انگار ن انگار