missssheyda مدیر استارتر عضویت: 1399/11/17 تعداد پست: 901 عنوان ابغوره هام کپک زده 203 بازدید | 32 پست ۱۰ کیلو غوره گرفتم همه نکاتشم رعایت کردم ،جوشوندمش و نمک زدم ولی بعد از ۲ هفته دیدم کپک روی سطح ابغورس دلیلش چیع؟ باید بریزم دور یا قابل استفادس؟ 1404/05/05 | 15:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دلبراااااااانه عضویت: 1403/06/10 تعداد پست: 14013 اب نداشته داخل شیشه ها ؟ یه مادرم پرازحس خوب انرژی مثبت دنیاواقعاقشنگه توباکارات وحرفات زشت وسیاهش نکن🙂یه مادرشوخ وپرانرژی یه مردادی شیطون خلاصه که توتاپیکای من شورزندگی درجریان😍🤩
چیییییییییچیییییی عضویت: 1400/10/14 تعداد پست: 6120 نه باید بزنه طبیعی هست عزیزم در خواست دوستی پذیرفته نمیشود 💍
دلبراااااااانه عضویت: 1403/06/10 تعداد پست: 14013 دوباره صافش کن یه مادرم پرازحس خوب انرژی مثبت دنیاواقعاقشنگه توباکارات وحرفات زشت وسیاهش نکن🙂یه مادرشوخ وپرانرژی یه مردادی شیطون خلاصه که توتاپیکای من شورزندگی درجریان😍🤩
daryaaasa عضویت: 1401/09/20 تعداد پست: 1614 درش خوب کیپ نبوده جاش گرم بوده ظرفش خوب خشک نشده بوده طرفش شیشه ای نبوده
m_r_1403 عضویت: 1404/05/01 تعداد پست: 436 کپک روش رو بگیر از صافی رد کن استفاده کن اگر مزه اش ترش نبود و خراب شده بود بریز دور ولی اگه مزه اش خوب بود استفاده کن چیزی نیست سخت نگیر
missssheyda مدیر استارتر عضویت: 1399/11/17 تعداد پست: 901 نه باید بزنه طبیعی هست عزیزم کپک بزنه طبیعیه؟؟
دلبراااااااانه عضویت: 1403/06/10 تعداد پست: 14013 نه خشک بودن بایدبزاری جای خنک دوباره صاف کن یه مادرم پرازحس خوب انرژی مثبت دنیاواقعاقشنگه توباکارات وحرفات زشت وسیاهش نکن🙂یه مادرشوخ وپرانرژی یه مردادی شیطون خلاصه که توتاپیکای من شورزندگی درجریان😍🤩
missssheyda مدیر استارتر عضویت: 1399/11/17 تعداد پست: 901 درش خوب کیپ نبوده جاش گرم بوده ظرفش خوب خشک نشده بوده طرفش شیشه ای نبوده درشو اول کیپ کردم بعد بطری ها باد کرده بودن گاز داشت دوباره ی شب درشونو باز کردم تا گازشون خارج بشه نترکن
missssheyda مدیر استارتر عضویت: 1399/11/17 تعداد پست: 901 بایدبزاری جای خنک دوباره صاف کن فقط صاف کنم ؟ نجوشونم دیگه؟