2777
2789

یه آدم روانی که صبح تا شب استرس داره صبح تا شب فکر و خیال داره وسواس شدید داره..هر روز انقد فکر میکنه که دیگه فشار میاد به سرش..سرش درد میگیره

۴ ماهه باردار هست

بچش سالم به دنیا میاد؟

خواب دیدم بچم به دنیا اومده تو بغلم انقدرررر دوسش داشتم از ته دلم..محبت مادری خییییلی شیرین بود تو خواب تجربش کردم کامل...قیافه بچمم دیدم قشنگ چشاشو باز کرده بود خییییییلی خوشگل و ناز بود

دیدم شبیه خودم و داداشم بود

❤️مشهد❤️ ای کاش من مسافرت بودم❤️❤️امام رضا❤️❤️لایق وصل تو که من نیستم😢😢😢 تو خیلی آقای مهربونی هستی امام رضا😍😢❤️ یا ضامن آهو مددی🥲❤️❤️ میشه برای بچه دار شدنم صلوات بفرستین برام دعا کنین زود مادر شم😍❤️

سالم به دنیا میاد ولی ژن اعصاب قویه پدر یا مادر مشکل اعصاب داشته باشن بچه هم در آینده نزدیک دچارش میشه

پدر و مادر سالم= بچه سالم

🌸🌸🌸'' انا قَلبى لَكَ مَيّال ''🌸🌸🌸  💕💕💕 قلبِ‌ من‌ ميلِ‌ تـــو دارد•💕💕💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین ژن وسواس یک سوم همه ادم ها دارن.  منتها اگه تو یه محیط سالم و آروم بزرگ بشن این ژن هیج وقت فعال نمی شه.  ولی اگه محیطی که در اون هستن پر از تنش و استرس و ضربه روحی باشه. احتمال داره که اون ژن وسواس فعال بشه 

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

بچه خودت می گی؟

آره

❤️مشهد❤️ ای کاش من مسافرت بودم❤️❤️امام رضا❤️❤️لایق وصل تو که من نیستم😢😢😢 تو خیلی آقای مهربونی هستی امام رضا😍😢❤️ یا ضامن آهو مددی🥲❤️❤️ میشه برای بچه دار شدنم صلوات بفرستین برام دعا کنین زود مادر شم😍❤️

اتفاقا اگه بچه خودت باشه چون این درد کشیدی و علائمش می دونی  بیشتر سعی می کنی محیط سالم و امنی برای بچه ات فراهم کنی. و احتمال آسیب دیدن بچه ات کمتره  و ان شالله خیلی سالم‌تر از بچه هایی که پدر و مادر ناآگاه دارن رشد می کنه

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

از نظر فیزیکی سالم میشه روانی ن همون مشکلاتو با دوز کمتر خواهد داشت ولی تو دیگ بارداری الان وقت فک ک ...

یعنی شما صدردصد مطمئنی قراره مشکل داشته باشه؟

محاسبات ما آدما مهم نیست ،خدا بخواد سالم سالم به دنیا میاد ولی برای اینکه بعد از تولد توی بدنش فعال ...

من اصلا سر اون خالی نمیکنم این رفتارامو سعی میکنم خیلی خوب بزرگش کنم ولی یعنی چی شیر ندم

ببین ژن وسواس یک سوم همه ادم ها دارن. منتها اگه تو یه محیط سالم و آروم بزرگ بشن این ژن هیج وقت فعال ...

خیلی سخته و این وسواسم به نظرم نتیجه زخمایی هست که در گذشته خوردم......