2777
2789

سلام‌   خانما     خیلی  ب راهنماییتون‌ نیاز دارم   لطفا هرکس نظرشو بگه   

اتفاقی  دیروز   رفتم تو گوشی شوهرم     تو قسمت  گالری  ک رفتم   سطل  زباله   پراز فیلم های +18 بود   فیلم های وحشت ناک   زشت    بعد فهمیدم   تو واتساپ   یکی از   دوستاش   ک خیلی هم   با هم   رفیق نیستند‌  فقط ب واسطه  شغل  شوهرم  همو‌ میبینن   .  تو وات  براش   فیلم  زشت میفرسته    از اون جور فیلم هااا‌   

شوهرمم   انگار تمایل  داره   چیزی  بهش  نمیگه      همه  رو هم  نگاه میکنه‌     استیکر  خنده  میفرسته  براش  شوهرم   یا بعضی  وقتا  تائیدشون‌  میکنه  

از دیروز   ی چشم‌ خونه  ی چشم   اشک    من  آدمیم ک نماز میخونم   اعتقاداتم    قویه دلم نمیخواد  شوهرم   این جور فیلمارو   ببینه 

چیکار کنم    چ واکنشی  نشون  بدم   خواهش میکنم  راهنماییم   کنین      دوستشو‌  بلاک‌ کنم  ؟  یا ب خوده  شوهرم   بگم‌  ؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهش بگو چی برات کم‌گذاشتم‌ک رفتی سراغ این فیلما باهاش صحبت کن ولی نه با دعوا

اون اصلا نمیدونه   ک من   اون فیلمارو   دیدم   نمیدونه  ک میدونم   دوستش براش   این فیلمارو   میفرسته  

چطوری  بحثو  شروع کنم؟

فعلا به روی شوهرت نیار که فیلما رو دیدی ولی یجور بحث رو به فیلمای بد بکشون و بگو خیلی بدم میاد کسی از این فیلمها ببینه 

اگر دوباره ادامه داد این بار محکم تر برخورد کن 

گر نگهدار من آنست که من میدانم.... 
من دوس ندارم ببینه نمیدونم چی براش کم گذاشتم واقعا بنظرت بلاکش نکنم دوستشو؟

شوهرتون چی نماز خون ومذهبیه ؟

دوست گرامی کاشت ناخن باعث باطل شدن وضو و غسل می باشد🌸 چیزی تا ورود به سیاهچاله جمعیتی نمونده حواستون هست ؟؟
منطقيش اينه كه باهاش صحبت كني بگو بهش يه سري عكس و فيلم توي گوشيت ديدم ميخوام بدونم براي چي بوده و ا ...

ی پیامی‌  در برابر   ی فیلمش‌  داده  بود   ک    اگه  بگم  بهش   رومون    تو روی هم  باز  میشه  🥲

اون اصلا نمیدونه ک من اون فیلمارو دیدم نمیدونه ک میدونم دوستش براش این فیلمارو میفرست ...

بهش بگو فیلمارو توی گوشیت دیدم دیگه اگ باش دعوا کنی ممکنه بعدا فیلم ببینه و بهت نگه از ترس 

ولی باهاش منطقی صحبت کن شاید اون توی رابطه یجوری میخاد ک تو براش اونکارو کنی 

این کاربر هیچگونه شوخی با شما ندارد

شوهرتون چی نماز خون ومذهبیه ؟

ن  اصلا   ولی  خدارو قبول  داره     خیلی  آدم خوبیه  تو زندگیم    دوسم داره    ولی  نمی‌فهمم  دلیل    این کارشو‌  

بنظرت   دوستشو بلاک  کنم؟  ک دیگه  فیلم نفرسته

من دوس ندارم ببینه نمیدونم چی براش کم گذاشتم واقعا بنظرت بلاکش نکنم دوستشو؟

مام دوس نداریم

ولی اونا کار خودشونو میکنن 

یا پنهانی یا اشکار

💙ی دهه هفتادی گل منگولی💙 ❌️ن_ب_درخواست_دوستی❌️

ی پیامی‌ در برابر ی فیلمش‌ داده بود ک اگه بگم بهش رومون تو روی هم باز میشه 🥲

به هر حال زن و شوهريد من فكر نميكنم ايرادي داشته باشه 

اگه صحبت نكنيد ادامه دار ميشه و شما هم توي ذهنتون اتفاقات بدتري رو ميچينيد رابطتتون أسيب ميبينه