2777
2789
مگه خواب روزشو اینا مهم نیست بر اساس اون تعبیر بشه؟

روزش منظورت چیه؟

او یکه و تنها در کوهستان زندگی آرامی داشت،انعکاس نور مهتاب را در چشمه بسیار دوست میداشت،دلگرمی او تنها روشنی نور مهتاب بود،وقتی آب چشمه غلتان میشد نور ماه گریزان میشد،گرفتن نور مهتاب نه کاریست آسان،همچون پرواز پرنده ای که می پرد هراسان...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واقعا؟مثلا مرگ و اینا؟؟؟

نه

او یکه و تنها در کوهستان زندگی آرامی داشت،انعکاس نور مهتاب را در چشمه بسیار دوست میداشت،دلگرمی او تنها روشنی نور مهتاب بود،وقتی آب چشمه غلتان میشد نور ماه گریزان میشد،گرفتن نور مهتاب نه کاریست آسان،همچون پرواز پرنده ای که می پرد هراسان...
مزخرفه تعبیراش،مگر اینکه ازش بخوای از معبرای اسلامی کمک بگیره

برای من که خوب تعبیر کرده و توضیح داده 

اکثر خواب ها اصلا تعبیر ندارن 

عوامل روانشناسی باعث میشن ببینیمشون 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

برای من که خوب تعبیر کرده و توضیح داده اکثر خواب ها اصلا تعبیر ندارن عوامل روانشناسی باعث میشن ببینی ...

بستگی به آدمش داره،من تمامی خواب هام تعبیر داره

انرژی منفی بدی همون میشه منظورم روز ماه خواب دیده باشی

دوست من ربطی ب انرژی منفی نداره،بعضی خوابا به زمان سال بستگی داره تعبیرشون،یا زمانی که تو خوابت نشون داده میشه

دوست من ربطی ب انرژی منفی نداره،بعضی خوابا به زمان سال بستگی داره تعبیرشون،یا زمانی که تو خوابت نشون ...

چرا اتفاقا داره من خواب دندون دیدم افتاد کف دستم هیچی نشد شماها ام این وسط مردم و مسخره کردید ته دل آدمو خالی میکنید یا میگید مریضیه یا میگید مرگه 

چرا اتفاقا داره من خواب دندون دیدم افتاد کف دستم هیچی نشد شماها ام این وسط مردم و مسخره کردید ته دل ...

من نگفتم مرگه،گفتم مشکلاته،

دوست عزیز والا هیچ اجباری نیست تو تعبیر منو باور کنی 

ولی چیزی که من میگم واقعیت داره،چون خودمم همچین خوابی دیدم،

بعدشم خواب دندون افتادن بستگی داره کجا بیوفته از کدوم دندونت باشه لق باشه پوسیده باشه سالم باشه،گاهی وقتا افتادن دندون به تولد فرزند دلالت داره

مشکلات خب خیلی چیزا هست خستم از مشکلات🥲

همینه خب،منم خستم🥲