2777
2789
قبل استفاده خوب تکون بدهدونه هاش درشت نیست که بمونه

اصلا تکون نمیشه داد باید درشو باز کنم یا به قاشق هم بزنمش انگار  خیلی سفته 

دونه هاش قشنگ لای موهام میمونه بعدش 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا تکون نمیشه داد باید درشو باز کنم یا به قاشق هم بزنمش انگار خیلی سفته دونه هاش قشنگ لای موهام م ...

واسه همین پرسیدم که جطوری استفاده میکنید

دیده بودم خیلیا راضی بودن از نتیجش 

اما من هر وقت میزنم تو ابکشیش به درد سر میوفتم

حتما لازمه که اون دوناها هم بخوره؟ همینطوری تاثیرشو رو بقیه مایع نمیذاره؟ 

اصلا تکون نمیشه داد باید درشو باز کنم یا به قاشق هم بزنمش انگار خیلی سفته دونه هاش قشنگ لای موهام م ...

من که داشتم الان تموم شده اونجوری سفت نیس مث شامپوهای دیگس 

تکون میدم و استفاده میکنم

هیچی نمیمونه بین موهام

واسه همین پرسیدم که جطوری استفاده میکنیددیده بودم خیلیا راضی بودن از نتیجش اما من هر وقت میزنم تو اب ...

نمیدونم والا

شایدم شامپوی من اصل نبوده 

که روون بود

ولی درکل خیلی راضیم ازون شامپو

من که داشتم الان تموم شده اونجوری سفت نیس مث شامپوهای دیگس تکون میدم و استفاده میکنمهیچی نمیمونه بین ...

نمیدونم چرا مال مت اینطوریع

حتما خرابه پس ،با اینکه تازه خریدم🤷‍♀️

برا من خیلی شله

رفتم سرچ کردم دیدم میگه شامپوی اصل باید مثل عسل باشه غلظتش

رنگشپ تیره تیره باشه ،اونی که خودش میگفت اصله اون سدر و حناش همینجوری معلق بودن ته نشین نشده بودن 

مال منم فیکه احتمالا چون هم سبز روشنه رنگش هم  سدر و حناش ته نشین شده و به هم چسبیده ، باید با قاشق هم بزنم که قاطی بشه با محلولش ،بعدشم تمام دونه هاش لای موهام میمونه

رفتم سرچ کردم دیدم میگه شامپوی اصل باید مثل عسل باشه غلظتشرنگشپ تیره تیره باشه ،اونی که خودش میگفت ا ...

یکی دوباز زدم دیگه استفاده نکردم  آبکشیش خیلی سخت بود