2777
2789
نمی دونی پسر کوچیکم از عمد کاری می‌کنه که آبروم بره وگرنه وقتی مهمون نداریم عاقلانه برخورد میکنه

پسر من تا یکی بیاد خونمون همه ی وسایلا خونه رو میریزه کف اطاق 🤣🤣🤣🤣

سبحان الله وبحمده سبحان الله العظیم   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر من تا یکی بیاد خونمون همه ی وسایلا خونه رو میریزه کف اطاق 🤣🤣🤣🤣

پسر من همش با داد میگه گرسنمه غذا میدم داد میزنه خوابم میاد به مهمونا میگه حرف نزنین نمیتونم بخوابم ،کی میرین خونتون خسته شدم

پسر من همش با داد میگه گرسنمه غذا میدم داد میزنه خوابم میاد به مهمونا میگه حرف نزنین نمیتونم بخوابم ...

🤣🤣🤣چند روز پیش بنده خدا خواهر شوهرم اومده بود خونمون یکم ناراحت بود ماهم خواستیم بریم بیرون دیگه نشد بریم نشست پیش عمه ش بش میگه تو نمیخوای بری خونتون برو خونتون مامیخوایم بریم برو عمه ش بهم میگه بچه ت چی میگه بش میگم چیزی نیست  دیشب هم خونه خواهر شوهرم بودیم  خواهر شوهرم که پسرم اینجور باش حرف زد هم اونجا بود دوباره پسرم دیدش بش میگه تو اینجا چکار میکنی برو خونتون برا چی اینجا نشستی ..گناه داره حس کردم ناراحت شد 

سبحان الله وبحمده سبحان الله العظیم   
🤣🤣🤣چند روز پیش بنده خدا خواهر شوهرم اومده بود خونمون یکم ناراحت بود ماهم خواستیم بریم بیرون دیگه ...

گاهی فکر میکنن مادر یادش داده پسر منم خیلی به عمه هاش میگه چرا زیاد میان خونمون از بچه هات خوشم نمیاد چقدر خوراکی میخوری خیلی خجالت میکشم ولی خودش انگار نه انگار میگه من راستش رو میگم دروغ بگم خوبه