2777
2789

بابا ادم بعضی سوالا نمیتونه با کسی درمیون بزاره به خصوص منی که خواهرندارم ،قابل توجه کاربرای همیشه دست به گزارش،

تو زندگیم سعی کردم ازارم به کسی نرسه وادم خوبی باشم😊،اگر جوابت ندادم چون معمولا عادت ندارم با کسی دهن به دهن بشم وبراخودم ارزش قائلم,🧡

من از وقتی قطره افرودیت استفاده میکنم

یعنی واقعا اثر گذاشته رو رابطه

تو زندگیم سعی کردم ازارم به کسی نرسه وادم خوبی باشم😊،اگر جوابت ندادم چون معمولا عادت ندارم با کسی دهن به دهن بشم وبراخودم ارزش قائلم,🧡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امان از دست مردای زن نما،اینجا هم از دستشون اسایش نداریم ،یک کلمه حرف بزنیم با هم جنسای خودمون تبادل نظر وتجربه کنیم ،فورا درخواست دوستی و....

سوالت چی بود؟ سردی؟

نه عزیزم ،معمولی،فقط در مورد ارگاسم رسیدن خواستم بدونم ،

نه عزیزم ،معمولی،فقط در مورد ارگاسم رسیدن خواستم بدونم ،

خب شاید از راه های دیگه بتونی به اگارسم برسی

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

مواظب باشین بعضی ها اطلاعاتشون هم غلطه، حالا چه تو اینجا چه خصوصی.. مصرف بعضی داروها و...

نه اصلا دارو و....نخواستم،میدونین با تبادل نظر وتجربه با هم جنس خودت میتونی جواب خیلی سوالاتو بگیری ولی متاسفانه کاربرای مرد زن نما تو این سایت زیاد شدن،

نه اصلا دارو و....نخواستم،میدونین با تبادل نظر وتجربه با هم جنس خودت میتونی جواب خیلی سوالاتو بگیری ...

خداروشکر حداقل تو این یمورد که پروفمو درست زدم!. حالا فازشون چیه ، اصلا چه فایده ای داره این زن نما شدن آخرش..🤦

شاید این 🌎،  جهنم سیاره ی دیگری باشد...

خداروشکر حداقل تو این یمورد که پروفمو درست زدم!. حالا فازشون چیه ، اصلا چه فایده ای داره این زن نما ...

اکثر برا دوست شدن ودرخواست دوستی،

اکثر برا دوست شدن ودرخواست دوستی،

بله اگه هدف هم ازینکارشون ادامه ی دوستیه... ، که طرف آخرش میفهمه اون خودشو زن جا زده، برا همین بی معنی و بیماریه این رفتارا

شاید این 🌎،  جهنم سیاره ی دیگری باشد...