2777
2789

منظورم اینه تا چه حد مسئولیت میدید؟ حمام میزارید خودش بره؟ استفاده از گوشی و تلویزیون تا چه حدی دارن؟ از نظر درسی چقدر شما کار میکنید؟ کلاس چی میفرستید؟از نظر اخلاقی چطورن؟ دختر من کلاس اوله میره دوم کارای خودش رو مثلا دوس داره لباساش رو بشوره با اینکه لباسشویب داریم ظرف دوس داره بشوره تو کارای خونه مسئولیت دوس داره داشته باشه مثلا ظرفارو بشوره غذا درست کنه کلاس ژیمناستیک میره بچه ی مودبی هست ولی گاهی حاضر جوابی میکنه فقطم با من با کسای دیگه نه خیلیم زود ناراحت میشه مثلا بره کلاس کسی چیزی بگه عصبانی میشه و میاد خونه میگه اون دختره ی خودخواه بمن اینو گفت نمیدونم این لقبارو از کجا یاد گرفته کسی تو خونه اینارو نمیگه نظرتونو بگید لطفا مامانای با تجربه

ایشالا ک خیره

ولی کارای دیگش رو دوس نداره انجام بده مثلا دوس نداره اسباب بازی هاش رو جمع کنه یکی دیگم اینکه وسایلش رو دوس نداره به کسی جز خودمون بده

ایشالا ک خیره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۶ سالشه 

امسال میره مدرسه

کلاس کاراته میره دو ساله،کلاس تابستونی هم میره الان

عاشق نقاشیه،تلوزیون شاید دو ساعت در روز نگاه کن

گوشی روزی نیم ساعت

عاشق اینه بهم تو خونه کمک کنه،پذیرایی در حد درست کردن کوسنای مبل و مرتب کردن وسایل،و مرتب کردن اتاق خودشون،جمع کردن تخت خودش و خواهرش(تاشو هست کمجا)،اشپزی نمیذارم ولی دوست داره،باهاش کیک و شیرینی درست میکنم، حمومم من شامپو میزنم اون میره زیر دوش میشوره

مسواکم خودش میزنه بدون کمک

من با تو و دخترام ،خوشبخت ترینم 

دخترم 7 سالشه،اکثر کارای خودشو انجام میده، حمام هم با خواهر بزرگترش میره، اتاقشو مرتب میکنه،تو کارا هم خیلی بهم کمک میکنه

فقط اینکه خییلی بدغذاس خستم کرده

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

من که دخرم ۸سالشه روانی شدم ازدستش خیلی منو حرص میده سر هر موضوعی

میشه بیشتر توضیح بدید؟مثلا در جه مواردی؟ میخوام ببینم رفتارای دختر من به اقتضای سنش هست یا باید اقداماتی کنم

ایشالا ک خیره

دخترم 7 سالشه،اکثر کارای خودشو انجام میده، حمام هم با خواهر بزرگترش میره، اتاقشو مرتب میکنه،تو کارا ...

برا منم خیلی تو‌کارا کمک میکنه ولی دوست نداره کارای خودشو انجام بده انگار دوس داره کارای بزرگونه انجام بده 

ایشالا ک خیره

هوا خیلی خیلی گرمه اینجا 

من کلاس نفرستادم 

یه سوال  بچه‌های شما هم روزی یک دیکته و روخوانی کتاب داستان دارند آیا 

معلم کلاس اول گفته‌ لازمه براشون 

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!! 
میشه بیشتر توضیح بدید؟مثلا در جه مواردی؟ میخوام ببینم رفتارای دختر من به اقتضای سنش هست یا باید اقدا ...

دوست داره همش بره خونه داییش که بچه هاش همسنش هستن وقتی هم رفت اونجا میگم یه چند ساعت بازی کن برگرد لجبازی میکنه نمیاد یا اونارو به زور میاره خونه ما میگه شب بخوابن

برا لباس پوشیدن اذیت میکنه برا غذا خوردن اذیت میکنه کلا با من سرجنگ داره

گاهی تابدتر نشه بهتر نمیشه🙃

دختر خاهرشوهرم همسن دختر شماس 

صب تا شب سرش تو گوشی و کارتون دیدنه 

خیلی شلخته غذا میخوره جوری که هر سری بایذ زیر انداز شسته شه 

اسباب بازی هاشو جمع نمیکنه ظرف و لباس هم اصلا نگفته بشورم 

با اینکه زرنگه ولی از معلم ها بدش میاد 

گاهی از اثرات کارتون رویا پردازی میکنه میگه من سوفیا م پرنسسم

کم کم سوالای جنسیتی تو سرشه 

مثلا میپرسه فرق پسر با دختر چیه 

میگه دوس ندارم بزرگ شم میمی در بیارم 

تو فیلم ها صحنه عاشقانه رو دوس نداره 

چون تو یه ساختمونیم مثل مامانش ازش خبر دارم 

♡
۶ سالشه امسال میره مدرسهکلاس کاراته میره دو ساله،کلاس تابستونی هم میره الانعاشق نقاشیه،تلوزیون شاید ...

منم نمیزارم اشپزی ولی مثلا در حد اینکه ادویه بریزه دختر منم عاشق شیرینی پختن و کیک پختنه . نظرتونو در مورد اخلاقیاتش میشه بگید؟ اگر دختر شما بود چه واکنشی نشون میدادی؟

ایشالا ک خیره

هوا خیلی خیلی گرمه اینجا من کلاس نفرستادم یه سوال بچه‌های شما هم روزی یک دیکته و روخوانی کتاب داستا ...

من سر مشق آماده کردم از کلمات کلاس اولش میدم بنویسه گاهی گاهی هم کتاب میخونه گاهی هم داستان برای خودش مینویسه هرچند سر و ته درست نداره

#تلنگر وقتی با یک نفر ازدواج میکنید👰‍♀️🤵‍♂️درواقع با تمام اینها ازدواج میکنید:_با آسیب های اون آدم در گذشته😔 _با خانوادش👨‍👩‍👧‍👦 _باترس هاش😰 _با عادت هاش🧘‍♂️ _با فرهنگی که توش بزرگ شده🧍‍♂️ _باعقاید،باور هاش💆