2777
2789

ی دختر ۲ ساله دارم نمیخوام حسرت هایی ک من کشیدمو بکشه 

من خانوادم مذهبی بودن من نبودم خیلی اذیت دم تا وقتی ازدواج کردم با رلم راحت شدم 

اما میخوام مادر راحتی برای دخترم باشم 

اگ خواست تتو بزنه خواست مو رنگ کنه اصلاح کنه با دوستاش بره بیرون همرو باهاش موافقم و فقط ضرر هاشو بهش میگم تصمیم‌گیری‌ نهاییشو میسپارم ب خودش 

دوس دارم ی مامانی بشم ک همه چیشو بهم بگه رفیق صمیمیش من باشم بشم خواهر بزرگترش ک لحظات زندگشو با ذوق برام تعریف کنه حتی چیزایی ک من خوشم نیاد ولی بهش سر کوفت نمیزنم تو اون لحظه نزنم تو ذوقش ک چرا کردی چرا نکردی تموم شده رفته دیگ 

و اینکه ی کار خوب پیدا کنم پولامو جمع کنم تو لاین میکاپ عروس شروع ب کار کنم ک دخترم یچیزی خواست شوهرم نداشت یا کم داشت یا از من خواست داشته باشم بهش بدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این کثیف ترین کاریه که میتونی انجام بدی و اینده این بچه رو به گند و گوه بکشی ، تو سخت کشیدی دلیل نمیشه اون رو ول کنی تا اون اجتماعرو نابود کنه با دوست پسرش با اخلاق خرابی که تو قراره براش درست کنی و جامعه تحمل کنه، بیخیال شو کلا برو با مشاور صحبت کن تو نمیتونی بچه تربیت کنی

تو هر چیزی تعادل لازمه. الان هر ۳ سال نسل داره عوض میشه. پس رفاقت با کسی که چندین نسل با خودش متفاوته نتیجه خاصی نداره. بهترین کاری که پدر و مادر میتونن برای بچه کنن اینه که کمکش کنن دوست و رفیقای خوبی پیدا کنه و بهش یاد بدن دوستی های عمیقش رو حفظ کنه. ما فقط حامی و پشتیبان فرزندانمون هستیم. یک رابطه دوستانه خیلی مهمه ولی نه اینکه صرفا رفیقش باشیم و تو هر کاری دل به دلش بدیم. افراطی که خانوادت دچارش بودن، با تفریطی که شما بخوای لحاظ کنی یه اندازه مضره

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

بهتره برای این افکارت با مشاوره صحبت کنی

خراب کردن اینده دخترت درست نیست. انسانی نیست. 

بچه میتونه ازاد باشه ولی باچارچوبش. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

تو دیگه مادر امنی واسه اون بچه نمیشی

مادری میشی که سر بچت پایینه 

دو بار دیگه به شوهرت خیانت کنی انگشت نما شدی دیگه آینده میزاری واسه اون بچه؟

عمیقا دلم به حال بچه سوخت

خانواده تو مذهبی بودن این شدی

اون بچه بیچاره چی بشه

بـه گـذشته بر میـگـردم به سـراغ خـاطـراتم....