2777
2789

یه همکار دارم خیلی خودخواهه وخب همه رو از بالا نگاه میکنه و بی تربیته درکل

دیروز یکساعت تاخیر داشت رییسمون گفت زنگ بزن ببین فلانی کجاست فلانکارو من تانیم ساعت دیگه ازش میخوام منم اول ب همکارم پیام دادم جواب نداد زنگ زدم گفت چرا زنگ میزنی بدرک که رییس داره سروصدا میکنه وگوشی رو قط کرد روم وقتیم اومد شرکت سلام نکرد منم خیلی ازش ناراحت بودم محل ندادم بهش تا رییس به من گفت یه تومن جریمه بزن تو حساب خانم فلانی بخاطر دیر اومدنش اینم دیگه بدتر قیافه گرفت واسه من اینم بگم هم از لحاظ سنی هم سمت من بالاترم ازش...

خلاصه از دیروزم که بخاطر بی احترامیش من اصلا بهش محل نذاشتم کلا نادیدش گرفتم فقط بهش پیام دادم پولی که اونروز از اسنپ من خرید کردی رو بزن بهم

زشته بنظرتون

متنت نخوندم

ولی نه زشت نیست اون پول توعه باید برگردونه دیگه

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنده خدا مشخصه دیروز بدبیاری آورده و کلا حالش خوب نبود همه هم از چند طرف باهاش لج افتادن

منم هزارویک مشکل دارم ولی به کسی بی احترامی نمیکنم تو محل کارم با اینکه مسئول۶۰نفر پرسنل هستم 

اصلا نمیتونم بپذیرم یکی اینجوری رفتار کنه باهام و جواب احترام رو اینجوری بده مهدکودک که نیست

بهش برخورد همون موقع ریخت

به جهنم که برخورد 

توهین کرده بهت به تو نباید برمیخورد ؟

روزگار مامور است به پراکنده کردن افرادی که باهم انس و الفت داشته اند ...امام علی علیه السلام 
به جهنم که برخورد توهین کرده بهت به تو نباید برمیخورد ؟

من که واقعا بهم برخورد وکلا ازچشمم افتاد همیشه خیلی هواشو داشتم بخاطر اخلاق بدش که به مشکل نخوره تومحل کار ولی متوجه شدم داره سواستفاده میکنه ودیگه تمااام هیچ لطفی درحقش نخواهم کرد