2777
2789

بچه ها، من دیگه واقعا میترسم برم سرکار یا مصاحبه

وقتی که کارفرما آقاست

من خیلی ساده پوشم، بخاطر بیماریم رنگ به رو ندارم،هیچ مشخصه ای برای جلب توجه جنس مخالف ندارم

ولی بازهم مورد آزار قرار میگیرم

توی مصاحبه کارفرما خیلی خوب و منطقی بود، وقتی فهمید بیمارم و خیلی دنبال کارم پیشنهاد بد بهم داد که پول بیشتری بده

زدم ازونجا بیرون

انقد تو راه گریه کردم و خودخوری کردم که داشتم میمردم

کار خوب پیدا نمیشه،همه چی هم گرون شده،واقعا نمیدونم باید چیکار کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه جای دنیا همینه! 

نا امنی شغلی برای زنان وجود داره ولی اینکه بگی کلا نمیشه کار کرد چون کارفرماهای مریض زیادن نه اینطور نیست

امیدوارم یه شغل خوب با درآمد بالا و امنیت کاری بالا پیدا کنی

🇮🇷🫀 قسم به وعده شیرین من یموت یرنی که ایستاده بمیرم به احترام مولا عـــلـــی 💚 ندارم حاجتی از هیچکس،با یکی کار من افتادست و بس،من نمی خواهم جز آنچه خواهد او،حال من می داند و می بیند او💜 #آرمان_عزیز🖤 ملتی که تاریخ خود را نداند،محکوم به تکرار آن خواهد بود... #کاپشن_صورتی🩷☔️🐼📚♟️✍️💜

عزیزم اینا آخه نگاه نیستعملا تجاوزهکاش دعا نویس عمه منم انقد خوب بود که کلا هیشکی نگام نمیکرد

اخم کن شاید بهتر شد

آقایون درخواست ندن. مخالف حضور افغانیا چو ایران نباشد تن من مباد❤️

غلط اضافی کرد ولی نباید میگفتی مشکلتو

آخه پرسید چرا از کار قبلیت که کلی سال توش بودی اومدی بیرون

مجبور شدم یه اشاره ای کنم که چون بیمار بودم تعدیل نیرو شدم

اونم گفت خب کار نکن وقتی مشکل و بیماری داری، گفتم درمانم احتیاج به پول داره نمیشه باری باشم رو دوش خونوادم

تا اونکاره نباشی استخدامت نمیکنن اینجور آدما

لعنت به این نظام و کشور که بجز زجر و درد چیزی ندیدیم

آقایون درخواست ندن. مخالف حضور افغانیا چو ایران نباشد تن من مباد❤️

همه جای دنیا همینه! نا امنی شغلی برای زنان وجود داره ولی اینکه بگی کلا نمیشه کار کرد چون کارفرماهای ...

واقعا چشم ترس شدم

اصلا جرعت نمیکنم برم سراغ مصاحبه های استخدامی

کاری هم که کارفرماش خانوم باشه کم پیدا میشه

ممنونم عزیزم دعا کنید برام کار خوب پیدا کنم