2777
2789
عنوان

پسرم همش میگه جوجه بخر

421 بازدید | 30 پست

چی بگیرم عاشق پرنده هاست خونه مونم آپارتمانی یه تراس کوچیک داریم 

دوسال پیش  عروس هلندی گرفتم نزاشت پرنده تو قفس باشه اذیتش میکرد می دوید دنبالش

بعد خودمم بدم اومد همش میپرید اینطرف و اونطرف یا مینشست روی سرم 

جوجه رسمی میشه نگه داشت؟

کاربری قدیمم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دادم تصور میکنم چطوری دنبال هروس هلندی میکرده وروجک مای بی بی شده😅😅😅😂😂😂😂😂

اره اون موقع مای بی بی بود الان دیگه پنج سالشه ولی همچنان شیطونه خودمم باردارم مهر ماه زایمانمه حوصله پرنده ندارم ولی این گیر داده

کاربری قدیمم
اره اون موقع مای بی بی بود الان دیگه پنج سالشه ولی همچنان شیطونه خودمم باردارم مهر ماه زایمانمه حوصل ...

واقعا سخته نظر دادن

هر چیم بگیری نطافتش پای خودته

ولی ن با این شرایطتت

💙ی دهه هفتادی گل منگولی💙 ❌️ن_ب_درخواست_دوستی❌️

حیوون برا سرگرمی بچت نیار چه گناهی کرده که بچه مث عروسک باهاش رفتار کنه

لایکارو نگاه نمیکنم. تعلیقی چندمه نمیدونم فقط بدونین قدیمی ام .فمنیست منطقی. همون دختر بوکسوره 🥊که خالق هنر روی کاغذه 🎨🖌 البته هنر روی کاغذ فقط نقاشی نیست نویسندگی هم هست 📖✒️ ، عاشق اشپزی ولی فقط برای خودش. من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام😂

عروسکش رو‌بگیری براش بازی میکنه؟

یا از این اسباب بازی کوکی های جوجه 

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰