2777
2789

مامان بابام دعوا بابام کلی حرص میخوره میپره به مامانم 

منم گوشم شروع کرده بود به سوت کشیدن بهتر شده بوددوباره شروع کرد به صدای  برفک مثلا  چپ بدنم حسش فرق کرده بود حس کامل رو مثل طرف راست بدنم ندارم دست میکشم فرق داره  .انگار رو یچیزی یعنی دست میکشی  حالا الان دعوا کردن . شوهرمم میگه بیام دنبالت ،منم بابام نگهم داشته کار حسابداری یادم بده . 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نفس عمیق بکش سعی کن مشغول کنی خودت روصدای برفک علایم این بیماریه؟ چون منم همیشه دارم

ممنونم چشم من راستش قبلا علائمم دو بینی و تاری  بود که اثر تاری رو چشم چپم مونده ولی این دفعه حس طرف چپ بدنم فرق کرده کامل حسش نمی کنم  حالا شب میرم دکترم 

عزیزم اولویت بزار حال خوب خودت جایی که تنش هست نباش منم درکت میکنم تو خونه پرتنش بزرگ شدم

اومدم خونشون مجبورم بمونم برا کار حسابداری نمیدونم چکنم گوشم بدتر شد خدا کنه تعادل و حرکت مشکل نشه شب میرم دکتر. هر چی هم وسط اومدم وساطت کنم دعوا نکنن نشد 🥺دیدم حالم بد تر شد اومدم اتاق نشستم

برو بیرون یه قدمی بزن بعد برگرد یا موزیک بی کلام گوش کن

نمیتونم تا برم بیرون میگن کجا رفتی و بابام هممون هبود کار یادم بده یعنی نگهم داشته بود . ولی خب حتی شوهرم گفت بیام دنبالت گفتم نه چون بابام اصرارررر میگرد که کار زیاده و بمونم