2777
2789
عنوان

بنظرتون فکرمو میخونه 🤔🤔🤔😂😂

261 بازدید | 23 پست

چند وقت پیش به این فکر میکردم که موهامو پسرونه بزنم  هم رسیدگی کم تری میخواد و راحت تره هم تنوع.

که یه بار بی مقدمه گفت میشه یه چیزی ازت بخوام 

گفتم چی 

میگفت هیچ وقت موهاتو کوتاه نکن 

😐😐😐😐😐

بیخیالش شدم چند وقتیه دارم به این فکر میکنم که برم حداقل خرد کنم یکم کوتاه بشه 

دوباره دیشب میگه ممنون که موهات بلنده بهشون رسیدگی میکنی و ....

خب منم تنوع میخوام ...😫

بنظرتون هیچی نگم برم یکم کوتاه کنم یه مدلی بزنم ؟؟؟

فکر میکنم خوشش بیاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مردا موی بلند دوست دارن

خب همین 

یبار بهم گفت اگه تابستون اذیت میشی برو کوتاه کن تا زمستون همین قدری بشه 😐😐

گفتم میدونی چند ساله نشستم تا اینقدر بشه موهام 😂😂

منم همین حس رو به همسرم دارم

اما خب همسر من زبان بدن هم بلده

اونم بهم میگفت کوتاه نکن چند شب پیش خود به خود کوتاه شد🤣🤣

چیزی که خدا برات بخواد خلق خدا نمیتونه ازت بگیره🇪🇬🇮🇷🇸🇦         پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.            به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمانی سبزتر از برگ درخت قلبهایی نرم تر از مارشمالو🥰🥰 این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران

خب همین یبار بهم گفت اگه تابستون اذیت میشی برو کوتاه کن تا زمستون همین قدری بشه 😐😐گفتم میدونی چند ...

آره موی بلند رسیدگی زیاد می خواد تابستان هوا گرمه آدم خیلی اذیت میشه 

یعنی چی خود به خود؟؟😂😂

یعنی مو بر ریخت رو موهام نصفش از بین رفت😬😬

چیزی که خدا برات بخواد خلق خدا نمیتونه ازت بگیره🇪🇬🇮🇷🇸🇦         پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.            به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمانی سبزتر از برگ درخت قلبهایی نرم تر از مارشمالو🥰🥰 این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران

اره مخصوصا که من باشگاهم میرم شاید مجبور بشم روزی دوبار دوش بگیرم😫

بیخیال برو کوتاه کن راحت شی منم کوتاه کردم اصلأ خلاص شدم از دستشون مخصوصا باشگاه میری خیلی خوبه کوتاه کنی پسرونه کوتاه کن