2777
2789

اون خونشون خیلی نزدیکه به خوابگاه یه ساعت راهه اینجوریه ک مثلا چندبار از باغشون میوه اورده و در واقع هزینه ای بابتش پرداخت نکرده 

من مسیرم خیلی دوره و باید با اتوبوس رفت و امد کنم از خونه به خوابگاه و نمیتونم از خونه میوه ببرم اما خوابگاه میوه میخرم و خب هر بار ۳۰۰ تومن ۲۰۰ تومن اینا باید از جیب خودم بدم و اون بخوره..بدون هیچ تشکری حتی با کلی تیکه و کنایه ک کردن تو پاچت و..

من انتظار داشتم ک اون سهم خودش رو از این پول بده و شریک بشه در خرید

اما اون به جبران میوه های مفتی ک اورده بود از باغشون حسابشون میکرد و پول نمیداد 

لطفا نگید اینا پولی نیست و فلان.. واسه یه دانشجوی بدبخت شهر غریب یوقتا هزار تومنم پوله 

حق با کیه بنظرتون؟ ضمن اینکه این دوستم خیلی خسیس بود سر اشپزی و هیچ خرید و تفریح دیگه ای همکاری نمیکرد و پول خرج نمیکرد و تموم برنامه هامونو به هم میزد 

واقعا کارش درسته ک انتظار داره من به جبران میوه های خونشون پول از جیبم خرج کنم براش؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه تو از میوه هاش بخوری اشکال نداره ولی اون اگه از میوه های تو بخوره اشکال داره؟😂جالبه.....

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

بله شما داری از میوه های اون میخوری مجانی 

اونم حق داره از میوه شما بخوره 

اگر خیلی ناراحتی لب نزن به میوه های مفت دوستت اونم به میوه های پولی شما حق نداره دست بزنه 

داری زور میگی متاسفانه

چطور روتون شد سر همچین چیزی دعوا کنید😑تحصیل کرده های مملکت تو رو خدا

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

اگه تو از میوه هاش بخوری اشکال نداره ولی اون اگه از میوه های تو بخوره اشکال داره؟😂جالبه.....

اون مفت اورده از خونشون و بابتش هزینه ای پرداخت نکرده 

ولی من یه پول محدود دارم واسه مخارجم توی این شهر و نمیتونم همشو بدم میوه برای ایشون 

اون مفت اورده از خونشون و بابتش هزینه ای پرداخت نکرده ولی من یه پول محدود دارم واسه مخارجم توی این ش ...

مفت مگه از لب جوب پیدا کرده

زورت میاد جبران کنی نخور خب مگ زوری میزاره دهنت 

عجبا یاد بچهای عجیب غریب خوابگا افتادم

جواب ابلهان خاموشیست ولی من چون حوصلم سر میره گاهی جواب میدم

اون مفت اورده از خونشون و بابتش هزینه ای پرداخت نکرده ولی من یه پول محدود دارم واسه مخارجم توی این ش ...

چه ربطی داره همون میوه مفت مطمئن باش پشتش یه زحمتی داشته و داره 

به تو ربطی نداره اون میوه ها مجانیه دزدیه هر چی هست به هر حال تو داری ازشون استفاده میکنی 

پس اونم میتونه از میوه های تو بخوره

چقدر این سایت و کاربراش عجیب غریبن خدااااا