2777
2789
عنوان

ی بلاگره بود زندگی واقعیش

213 بازدید | 19 پست

ی بلاکر توشهرمونه اولاش چقددد خاکی مهربون بود عاشق شوهزش بود بعد جند سال اونروز تو پارک دیدمشون خودش هزارجور عمل تو صورتش گوشواره های خیلی بزرگ اصلا عوض،شده بود شوهر بدبختشم داشت بابچهاش بازی میکرد یهو یکی از بچهاش گف مامان توام بیا همرامون بازی یهو توپید ب بچش حوصله ندارم برو ب بابات بگو انگار قهربودن حالا تو پیجشم اینقد عکس از یجعاش میزاره ک نفسمین این حرفا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبیعیه گاهی ادم حوصله خودشم نداره ولی عاشق بچش هست

اره ولی خیلی صورتش تغیر کرده. از اونا شده ک دیگه صورت واقعیشو از دس داده فک میکنی امروز فزداس ب شوهزش بگه تو زشتی شوهرش یگم کچله

دقیقا

همین الان مراجعی دارم ک بلاگره

بچه‌شو میاره پیشم چون ۴سالشه ی کلمه هم حرف نمیزنه!!!

خانم همش مسافرت و ایناس

بعد جلوی من الکی قربون بچش میره!!!

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

دقیقاهمین الان مراجعی دارم ک بلاگرهبچه‌شو میاره پیشم چون ۴سالشه ی کلمه هم حرف نمیزنه!!!خانم همش مساف ...

شما بمن بگین چیکار کنم دخترم دوسالشه میفهمه جیزی میگما اما ۴ ۵ کلمه بیشتر نمیگه

دقیقاهمین الان مراجعی دارم ک بلاگرهبچه‌شو میاره پیشم چون ۴سالشه ی کلمه هم حرف نمیزنه!!!خانم همش مساف ...

به اینکه بلاکرها از یک جایی ببعد زندگی واقعیشونو از دست میدن شکی نیست اما یک سوال ! مگه ترتپیست نباید بدون قضاوت و بدگویی هر چند ما طرفو نشناسیم به درمانش بپردازد ؟ جدا سوال برام و کامنتتون جالب بود برام 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

شما بمن بگین چیکار کنم دخترم دوسالشه میفهمه جیزی میگما اما ۴ ۵ کلمه بیشتر نمیگه

تا ۳ سالگی بهش فرصت بده

گوشی و تلوزیون کلا تعطیل کن

تا میتونی باهاش حرف بزن با حالت کودکانه

ازش توقع بیان نداشته باش  هی  بگو بگو  نکن

اگ تا ۳ سالگی تغییر نکرد ببرش گفتاردرمانی.

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده!