2777
2789
مثل من بدبخت بودید که همیشه بهترین روزهای زندگیم رو برام زهر میکنن مثل عروسیم یا نه خاطره خوبی براتون مونده؟
مجبورم تو خونه سینه خیز حرکت کنم .چون به محض اینکه پا میشم میگن ( قربونت سرپایی یه چایی بریز )
نه عزیز ...........اکثرا با این مشکل مواجه هستند........مقاوم باش ...به خودت ونی نی ات فکر کن.....که این اتفاقات کمترین تاثیر را روی روحیه نی نی ات بزاره
دیروزبرای کودکی گریستم که کفش نداشت...امروزبرای مردی که پاندارد...فردابرای خود که هیچ!!!!!!!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موقع عروسی که هر خواسته ای داشتم به عقده ای بودن متهم شدم .حالا دارن همون عروسی رو برای جاریم میگیرن . چون سر کارمیره و پول در میاره بهترین زن دنیاست واسه پسرشون .
مجبورم تو خونه سینه خیز حرکت کنم .چون به محض اینکه پا میشم میگن ( قربونت سرپایی یه چایی بریز )
بعد زایمان هم نه خودشون به دادم میرسیدن ( تو یک ساختمونیم )نه گذاشتن خونه مامانم بمونم . شوهر بچه ننم هم هر چی اونا میگفتن انجام داد
سزارین شدم . تا 40 روز درد داشتم ولی کو شعور .توقع کمک که از شوهرم یا اونا داشتم مادرشوهرم میگفت سزارین شدی که درد نکشی .میخواستی طبیعی زایمان کنی .
میدونم چی میگی ....چند وقته زایمان کردی؟شیر خودت را میدی؟به مامانت بگو هرروز بیاد پیشت
دیروزبرای کودکی گریستم که کفش نداشت...امروزبرای مردی که پاندارد...فردابرای خود که هیچ!!!!!!!!

ای بابا. بی خیال
خودت رو مقایسه نکن
هر کس زندگی اش یک جوریه
دوره و زمانه هم عوض شده. شاید اون موقع توانش رو نداشتند و الان بیشتر میتونن خرج کنن.
در ضمن مگه خانواده همسرت پولش رو میدن. خود برادر شوهرت مگه خرج نمیکنه؟

منم جاریم کمی ناراحت شد که چرا برای من لباس عروسی نخریدید و برای این عروس میخرید. ولی شوهر من همه خرجها رو کرده بود و پدر و مادرش از جزئیاتش خبر نداشتند
این حرفا مهم نیست تو کار خودت رو بکن و بدون همه این طوری هستن ... من شاغلم حتی نیومدن سیسمونی ام رو ببینن ... در حالیکه همه چی هم خوب بود و هیچ مشکلی بینمون نبود و نیست ... گفتن دیدن نداره که ...... وقتی زایمان کردم اومدن دیدنم گفتن این گلا رو کی آورده گفتم بابام و خواهرم و مهدی همسرم گفتن خوشحال نباش برای تو که نیوردن برای پسرت آوردن ........... هیچ وقت هم با هم دعوامون نشده بود ولی همیشه متلک هست ............ همیشه حرف هست ... من می گم این از بی ادبی و بی فرهنگی هست تو که خوب و بزرگی واگذارشون کن بخدا... اگر می خواستم جوابشون بدم یا مثل خودشون باشم الان آرامش نداشتم
شماره یک روانشناس کودک را میدم میری پیشش راهنماییت کنه که تو وبچه کمتر در عذاب باشی؟

ببین همه اینها میگذره. رو سیاهی میمونه به زغال
تو بی خیال باش. حرص نخور به بچه و خودت فشار میاد
تازه مادرشوهر واسه ادم کاری نکنه بهتره. من که دوست ندارم مادرشوهرم حتی دو روز بیاد خونه ام برام کاری کنه.
خدا رو شکر که هنری نداره و ازش کسی انتظار نداره
خود مادرشوهرم بهم گفت عروس دختر ادم نمیشه. منم میگم مادرشوهر هیچ وقت مادر ادم نمیشه. دوری و دوستی