2777
2789

یکی  دخترعمه هام از بچگی با من مشکل داشت همش تیکه مینداخت اذیت میکرد

بعد دقیقا برای مراسم من  به قیمت لباس عروسی که من اجاره کردم هزینه کرد و لباس سفید شبیه لباس عروس گرفت

تاج زد بعد گرون ترین ارایشگاه شهر رفت vip

از نظر من و بقیه خیلی هم زشت شده بود ولی من خیلی از این رفتارش دلخور بودم و چقدر گریه کردم روز جشن منو خراب کرد

حالا بعد چندسال که میخوایین آشتی کنن (قهرمون خانوادگی بوده دلایل دیگه هم داشته) حرف این موضوع وسط اومد مامانش برگشته میگه باعث افتخارتون باشه دخترم هزینه کرده برای مراسمتون باعث سرافرازیتون باشه خوب بود با لباس کهنه میومد😒😏😏

آنقدر لجم گرفته شما جای من بودین به این آدما چی میگفتین؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشاالله منم براش جبران میکنم

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

عروسی خودش یا خواهرش جبران کن

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

من کلا برام مهم نیست کسی عروسیم لباس سفید بپوشه و دنبال بحث نیستم 

فقط با گفتن خدا به هر کس به اندازه مهربونی قلبش نگاه کنه 

ختم مخاصمه میکردم 

به جایی در زندگی رسیدم که کمتر حرف میزنم😎بیشتر فحش میدم🥹😂

چه جالب 

من یک روز تو اتوبوس حرف های دو تا خانم را شنیدم

یکی می گفت هزینه ی آرایشگاهم میشه چهار میلیون

دوستش گفت نمیشه نری 

بعد بهش گفت نه برای مجلس زری و پری رفتم آرایشگاه 

برای مجلس اینا نرم بی احترامی میشه

من باشم میخندم بجای گارد گرفتن معمولاً این افراد عقل درست حسابی ندارند 

چون این افراد بیشتر خودشون را مضحکه جمع میکنند 

دیده شدنشون در نگاه دیگران تمسخرآمیز هست نه 

حس زیبایی‌ و خاص بودن 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

میگفتم خرج کرده دستش درد نکنه

اما هر بی‌عقلی هم میدونه نباید مث عروس باشه 

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

چرا دعوتش کردی کلا

نسبتش نزدیک بود

مراسم بعدی با اینکه قصدم این بود دعوت باشه 

ولی چون مامانم اسمش و نبرده بود نیومده بود یعنی مامانش بهش گفته تورو دعوت نکردن سر همین موضوع با خانواده من دعوا کردن 

من کلا برام مهم نیست کسی عروسیم لباس سفید بپوشه و دنبال بحث نیستم فقط با گفتن خدا به هر کس به اندازه ...

منم به خدا واگذار کردم و گفتم تو دلم خدا از نیتش خبر داره

ولی اینکه اینجوری میگن واقعا حرصم میگیره