2777
2789

عزیزم من پیش دکتر مرضبه وانونی رفتم و جواب گرفتم از خیلی از دکترایی که وقت نمیذارن بهتر بود . البته من بعضی از داروها مثل فیناستراید که برام نوشتن به انتخاب خودم نخوردم برا ریزش مو بود ولی تحقیق کردم دیدم عوارض داره نخورذم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی عزیزم لطف کردی واقعا ، یعنی الان آنلاین خوب شده ؟موهتی زائذت چی؟

عزیزم قاعدگیم نامنظم شده بود و یسری علائم دیگه

اول از همه اصلاح سبک رو داشته باش بعدم نظرات بقیه رو توی دکتر تو یا نوبت دات ای ار درموردشون بخون منکه سه تا متخصص اصفهان رفتم همه سرسری ویزیت میکردن و نگرانم میکردن ولی ایشون از بقیه خیلی بهتر بود

مرسی عزیزم لطف کردی واقعا ، یعنی الان آنلاین خوب شده ؟موهتی زائذت چی؟

من لیزر میرم خیلی وقته و اونقدر اذیت نیستم برا مو زاعد

نظرات مردمو توی سایتایی که گفتم درمورد ایشون بخون اگه دوست داشتی برو

من لیزر میرم خیلی وقته و اونقدر اذیت نیستم برا مو زاعدنظرات مردمو توی سایتایی که گفتم درمورد ایشون ب ...

آخه میگم لیزر عوارض داره بعدشم من می‌خوام انشالله اقدام کنم برای بارداری نمیتونم فعلا لیزر برک

میشه اسم دکترای که رفتی نتیجه نگرفتیم بگی عزیزم

والا من اصفهانی نیستم از‌خوزستان اومدم اونجا دکتر بیشتر از یکسال میشه اسم یکیشون یادم نیست  ولی خیلی سرچ کردم که از بهترین متخصصا و‌معروفا نوبت بگیرم یکیش یادم نیست ، یکیشم دکتر فردوس محرابیان بود که اصلا راضی نبودم فقط اسمشو بزرگ کردن همین. یکی هم دکتر وانونی که راضی بودم ازشون  گاهی منشیش میاد تو اتاق یکم وقتو‌میگیره ولی دکتر خودش وقت میذاره هر سوالی هم داشتی جوابتو‌میده با حوصله