2777
2789

دخترم کمربند زرد داره فن ها رو بلده ولی نه اوقدر زیاد . حالا هعته بعد واسشون در سطح استانی مسابقه گذاشتن . دخترم از بچه هایی که وارد محیط جدید میشخ محکم از اول بهم میچسبه میترسم ببرمش ولی اونجا اصلا ازم جدا نشه و مسابقه هم نده چه کنم 

اجتماعی نیست 

به نظرم چند بار تنها بفرستش اذیت میشه ولی برای آیندش بهتره

هیچ کس به خاطر رفتاری که با من کرد عذرخواهی نکرد ، فقط منو به خاطر واکنشم سرزنش کردن :)     

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونجا میره کنار دوستای هم باشگاهی میشینه به ترتیب یا کاتا یا کمیته صدا میزنن میرن حرکتهارو انجام مید ...

شما مربی کاراته ای گلم؟

مربیش گفت دیروز دقت کردم کاتا رو هم خوب میره تا روز مسابقه باهاش کار میکنم اگه هردو بلد بود هم کمیته میفرستمش هم کاتا.

بنظرتون ببرم واسه مسابقات؟

میخوام به مربیش بگم چند جلسم خصوصی باهاش کار کنه

شما مربی کاراته ای گلم؟مربیش گفت دیروز دقت کردم کاتا رو هم خوب میره تا روز مسابقه باهاش کار میکنم اگ ...

نه من دخترم چندساله کلاس  کاراته میره 

حتما ببرش 

اعتماد بنفسش بالا میره

نمیخواد خصوصی کار کنه همین که جلو خودت هم حرکتهارو درست بزنه کافیه

دختر من هیچوقت کمیته شرکت نکرده همیشه کاتا میگه کمیته میترسم بهم آسیب بزنن دوس ندارم

نه من دخترم چندساله کلاس کاراته میره حتما ببرش اعتماد بنفسش بالا میرهنمیخواد خصوصی کار کنه همین که ...

اهان کمیته یعنی مبارزه؟

من نمیدونستم.

پس مربیش دستکش و روپایی رو برای همین گفت بخرم.

اهان کمیته یعنی مبارزه؟من نمیدونستم.پس مربیش دستکش و روپایی رو برای همین گفت بخرم.

اره کمیته مبارزه دونفره اس ولی کاتا حرکت نمایشیه داورا نگاه میکنن حرکت هارو درست میزنه نمره میدن

بنظرم فعلا اسمش رو برای کاتا بنویس باتوجه به اینکه کم سنه البته تو کمیته مدال آوردن راحتتره چون بیشتر کاتا شرکت میکنن