2777
2789
عنوان

خیانت

204 بازدید | 15 پست

اگر کسی با شما تو رابطه باشه بعدش دروغ های زیادی بگه جدا بشه ازتون و بعدشم باهاتون باز در ارتباط باشه (تلفن،پیام ،هدیه تولدت …..)و تو رابطه دیگه ای ام باشه شما ندونید ولی ازش بپرسید بگه نه میخوام همه چیز و درست کنم برگردم ولی بعد مدت ها شما مچ طرف می‌گیرد  و میفهمید هم زمان ک باشما صحبت می‌کرد تو رابطه ام بوده  به غلط کردن می افته ولی شما رهاش میکنید و اون در کمال ناباوری با همون دختر رابطه اشو ادامه میده

شما می‌رید با اون دختر صحبت کنید تا ذات واقعی طرف و بشناسه یا نه رها میکنید تا خدا خودش جوابشو بده؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رها میکنم

منم نظر همینه ولی خیلی بهم ظلم شد یه رابطه ۳ ساله با کلی دروغ تموم شد بعدش ۹ ماه هم به اون صورت منو عذاب داد همزمان با جفتمون صحبت می‌کرد کلی بهم امید میداد درستش میکنم 🥲

منم نظر همینه ولی خیلی بهم ظلم شد یه رابطه ۳ ساله با کلی دروغ تموم شد بعدش ۹ ماه هم به اون صورت منو ...

ولش کنه اون  حتما لیاقت تو نداشته،فقط بسپارش دست خدا ،خودش می‌دونه چیکار کنه☺️

عضو تاپیک لاغری دورهمی دوستانه🤗وزن شروع ۸۲😔🔓  👈🏼81.300🔓🥺🥺۸۵.۲۰۰😭🔒

من میگم این تجربه سخت و تلخ باعث شد درس بگیرم و قوی تر بشممی‌بخشم از جانب خودم اما به خدا میسپارمش و ...

بنظرت واقعا خدا جوابشو میده چیزی ک من میبینم سمت اون و رابطه اش همه چیز خیلی عالی پیش میره

بنظرت واقعا خدا جوابشو میده چیزی ک من میبینم سمت اون و رابطه اش همه چیز خیلی عالی پیش میره

مطمن باش یه روز چوبش رو میخوره 

فقط به خالقت اعتماد کن و رها کن 

خبرش به گوشت میرسه که کارما حقتو گرفته

مطمن باش یه روز چوبش رو میخوره فقط به خالقت اعتماد کن و رها کن خبرش به گوشت میرسه که کارما حقتو گرفت ...

امیدوارم چون من واقعا هیچ بعدی در حقش نکردم حتی ابروشم نبردم ولی اون کاری با من کرد ک من همش تراپی ام داغون شدم داغون🥲

منم نظر همینه ولی خیلی بهم ظلم شد یه رابطه ۳ ساله با کلی دروغ تموم شد بعدش ۹ ماه هم به اون صورت منو ...

واسه من دقیقا همن اتفاق افتاد 

و دختره اومد باهام حرف زد ولی من گاو حرف دختره رو قبول نکردم باهاش ادامه دادم

بعد چن وقت فهمیدم با یکی دیگ داره بهم خیانت میکنه و کلا قیدشو زدم واسه همیشه

امیدوارم چون من واقعا هیچ بعدی در حقش نکردم حتی ابروشم نبردم ولی اون کاری با من کرد ک من همش تراپی ا ...

بزن گوگل تکنیک بخشش نوشین 

گوش بده به اون ویدیو 

حتما و حتما 

برات طلب خیر دارم

واسه من دقیقا همن اتفاق افتاد و دختره اومد باهام حرف زد ولی من گاو حرف دختره رو قبول نکردم باهاش ادا ...

ای وای ازینم میترسم دختر باهام دعوا کنه

همینجوری باهات حرف زد یا مدرکم نشونت داد چیزی که باور نکردی؟