2777
2789
عنوان

چرا بعضی عروسا انقدر شانس دارن

280 بازدید | 32 پست

عروس ما منزل مادر ما باشن و ما هم دعوت باشیم مادرم محاله بذاره ایشون ظرف بشوره حتی اگه هر هفته بیاد اما از دختراش کاملا توقع داره و بعد وقتی خودش سالی ی بار منزل برادرم دعوت باشه با این سن پا میشه ظرفا رو میشوره و تمام کارا رو میکنه.... 

حقیقتا نمیدونم چرا برخی ها انقدر شانس دارن جالبه که نه از نظر مالی نه فرهنگی و هیچ جوره هم خانواده ایشون برتر از ما نبودن.

اگه به مادرم هم بگیم میگه من همینم

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...

اجازه میده مادرت توخونش بلند شه ظرف بشوره؟

عادل علی💚دریادل علی💚قرآن با تو شد کامل علی💚صفدرعلی💚سرلشکرعلی💚بدخواه تو کور وکر علی💚دست خدا ونفس محمد💚صاحب فضل و صاحب مناقب💚من با لقب هات دنیایی دارم💚یااسدالله💚یا ابالعجائب💚برو ای گدای مسکین در خانه ی علی زن که نگین پادشاهی دهد از کَرَم گدا را💚حتماعلی💚تهمتن علی💚فصل الخطاب و متقن علی💚والاعلی💚معلی علی💚 وجه خدای تعالی علی💚اسدللهِ من💚دلبرِدلخواهِ من💚شکرخدا که شده حیدرکرار شاهِ من💚یاعلی یازهرا💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توقع دارند مادرتون عروس سر پیری نگهداریش کنه توهمات ذهنی مادرمن و مادرشان عروس عصای پیروکوریه

نه مطمئنم این فکرم نمیکنه یعنی میدونه ابدااااااا ایشون این کارو نمیکنه

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
اجازه میده مادرت توخونش بلند شه ظرف بشوره؟

بله به راحتی

از این عروسا زیاده بیخیال

خیلی سعی میکنم بیخیال باشم ی وقتایی خیلی بهم فشار میاد و حالم واقعا بد میشه که چرا مادر من انقدر فرق میذاره

مادر شما داره اشتباه میکنه که با این سن و سال خونه ی مردم ظرف میشوره، نه اینکه عروستون شانس داره

یه ظرف شستن و نشستن نشونه ی شانس داشتن نیست

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
مادر شما داره اشتباه میکنه که با این سن و سال خونه ی مردم ظرف میشوره، نه اینکه عروستون شانس دارهیه ظ ...

بحث شستن و نشستن نیست بحث اینه با رفتاراش ی جورایی حس تحقیر به ما دو دختر میده وگرنه دو تیکه ظرف کسی رو نمیکشه

مثل جاری منه ولی مادرت مثل مادرشوهر من نیست

اخه میدونی جالب اینه من و جاریم حتما خونه مادرشوهر میشوریم چون ایشون تعارف ندارن غذا میپزن ما هم میشوریم اما مادر من خودش میپزه خودشم نمیذاره دست به سیاه و سفید بزنه

نمی‌دونم... ولی مامانِ منم یه جورایی شبیه مامان شماست.

من یه حسی بهم می‌گه این رفتاراش از خودکم بینی نشات می‌گیره... آخه به شدددددددت خودکم بین هست

لایک کنید. حال می‌ده

بله به راحتی

امیدوارم حداقل عروستون قدرشناس باشه و معنی خوبی رو درک کنی

دور از جون خانواده ی شما از این موارد دیدم تهش عروسه بر اثر لطف و بالابردن زیاد به خود مادرشوهره فحش داده 😑

عادل علی💚دریادل علی💚قرآن با تو شد کامل علی💚صفدرعلی💚سرلشکرعلی💚بدخواه تو کور وکر علی💚دست خدا ونفس محمد💚صاحب فضل و صاحب مناقب💚من با لقب هات دنیایی دارم💚یااسدالله💚یا ابالعجائب💚برو ای گدای مسکین در خانه ی علی زن که نگین پادشاهی دهد از کَرَم گدا را💚حتماعلی💚تهمتن علی💚فصل الخطاب و متقن علی💚والاعلی💚معلی علی💚 وجه خدای تعالی علی💚اسدللهِ من💚دلبرِدلخواهِ من💚شکرخدا که شده حیدرکرار شاهِ من💚یاعلی یازهرا💚

متاسفانه تو دوره زمانه الان تصور بیشتر عروسا اینه 

عروس حق  داره هر توهینی به خانواده شوهر بکنه ولی برعکسش اگر انجام بشه یعنی خانواده شوهر کوچکترین توهینی بکنند، حکم اعدام اونها از طرف عروس صادر میشه.

یا اگر عروس منصف باشه دیگه بجای اعدام قطع رابطه دائمی انجام میده 

خانواده شوهر حتما باید مثل نوکر برای عروس کار کنن ولی عروس مثل مهمان باید بره خونه خانواده شوهر 

خانواده شوهر وظیفه دارند همیشه از لحاظ مالی  پسر و زنش  رو تامین کنند(خونه، ماشین،...) ولی اگر پسر کمکی به خاندان خودش بکنه باید چنان تنبیه بشه  که اسم خودش یادش بره 

گر نگهدار من آنست که من میدانم.... 
اخه میدونی جالب اینه من و جاریم حتما خونه مادرشوهر میشوریم چون ایشون تعارف ندارن غذا میپزن ما هم میش ...

منم یه دوست دارم بشدت تنبله مادرشوهرش غذاشو میده بچشو نگه میداره حتی بچشو مسافرت می‌بره که این استراحت کنه خونشو گاهی تمیز می‌کنه اما دوستم بشدت نمک نشناسه و همش بدگویی میکنه یبار بچه ها به مادرشون جشن گرفتن سوپرایزرش کنن این زودتر رفت خبر داد همرو ضایع کرد بازم مادرشوهره خدمات میده چندبارم مچ دوستمو با پسر گرفتن 

یبار با خواهرشوعرش حرف میزدم مثل تو بدجور شاکی بود حقم داشت