ازجنگ_برگشته مدیر استارتر عضویت: 1401/10/29 تعداد پست: 3032 عنوان کسی بود عروس هلندیش بره بعد برگرده 101 بازدید | 22 پست یا پیداش کنه اصلا برمیگردن عروس هلندیا ؟یا راه گم میکنن ؟چیکار کنم پیدا بشه؟همه دور اطراف گشتم نبود بااینکه خیلی نمیتونه پرواز کنه زود خسته میشه اگر بچهام زنده میموندند اولی فروردین ۹۹بدنیامیومد دومی ۱۹مهر۴۰۲ 1404/05/05 | 12:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
داماس عضویت: 1402/12/11 تعداد پست: 3515 دلم نمیخواد اینو بگم ولی دیگه برنمیگرده ما چه میدونیم آدمهایی که امروز میبینیم با چه حالی سر پا هستن، پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"
ازجنگ_برگشته مدیر استارتر عضویت: 1401/10/29 تعداد پست: 3032 دلم نمیخواد اینو بگم ولی دیگه برنمیگرده خودم چی چجوری پیداش کنم معمولا پیدا میشه یا نه همش فکر تشنگی میکنم تلف بشه اگر بچهام زنده میموندند اولی فروردین ۹۹بدنیامیومد دومی ۱۹مهر۴۰۲
t_a_k عضویت: 1404/01/14 تعداد پست: 1356 نه بر نمیگرده کاربر آقا هستم،کاربری دست دونفره ،روزا خودمم،شبا خودشم
ازجنگ_برگشته مدیر استارتر عضویت: 1401/10/29 تعداد پست: 3032 نه بر نمیگرده چجوری خودم دنبالش بگردم همه اطرافو گشتم زود ۸سته میشه هوا گرمه الان تشنه اشه اگر بچهام زنده میموندند اولی فروردین ۹۹بدنیامیومد دومی ۱۹مهر۴۰۲
داماس عضویت: 1402/12/11 تعداد پست: 3515 خودم چی چجوری پیداش کنم معمولا پیدا میشه یا نه همش فکر تشنگی میکنم تلف بشه باید پرس و جو کنی اگه کسی پیداش کرده باشه پسش بده ، ولی احتمالش کمه ما چه میدونیم آدمهایی که امروز میبینیم با چه حالی سر پا هستن، پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"
t_a_k عضویت: 1404/01/14 تعداد پست: 1356 چجوری خودم دنبالش بگردم همه اطرافو گشتم زود ۸سته میشه هوا گرمه الان تشنه اشه یکی پیداش کرده بردتش خونه کاربر آقا هستم،کاربری دست دونفره ،روزا خودمم،شبا خودشم
ازجنگ_برگشته مدیر استارتر عضویت: 1401/10/29 تعداد پست: 3032 باید پرس و جو کنی اگه کسی پیداش کرده باشه پسش بده ، ولی احتمالش کمه میترسم تلف بشه :((((( اگر بچهام زنده میموندند اولی فروردین ۹۹بدنیامیومد دومی ۱۹مهر۴۰۲
ازجنگ_برگشته مدیر استارتر عضویت: 1401/10/29 تعداد پست: 3032 یکی پیداش کرده بردتش خونه من بلافاصله بعدش رفتم بیرون پیداش نکردمفکر هوا گرمی میککم از تشنگی تلف بشه اگر بچهام زنده میموندند اولی فروردین ۹۹بدنیامیومد دومی ۱۹مهر۴۰۲
t_a_k عضویت: 1404/01/14 تعداد پست: 1356 من بلافاصله بعدش رفتم بیرون پیداش نکردمفکر هوا گرمی میککم از تشنگی تلف بشه نه تلف نمیشه مطمن باش ولی پیدا همنمیشه کاربر آقا هستم،کاربری دست دونفره ،روزا خودمم،شبا خودشم
داماس عضویت: 1402/12/11 تعداد پست: 3515 میترسم تلف بشه :((((( تلف نمیشه عزیزم ما چه میدونیم آدمهایی که امروز میبینیم با چه حالی سر پا هستن، پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"
ازجنگ_برگشته مدیر استارتر عضویت: 1401/10/29 تعداد پست: 3032 نه تلف نمیشه مطمن باش ولی پیدا همنمیشه چطور زیاد نمیتونست پرواز کنه زود خسته میشد وقتی خسته میشد خودشو ول میکرد خیلی ترسو بودیعنی رفته تو خونه کسی ؟ اگر بچهام زنده میموندند اولی فروردین ۹۹بدنیامیومد دومی ۱۹مهر۴۰۲
ازجنگ_برگشته مدیر استارتر عضویت: 1401/10/29 تعداد پست: 3032 تلف نمیشه عزیزم هوا خیلی گرمه یعنی میگی رفته خونه کسی چونکه خسته میشد خودشو ول میکرد میفتاد اگر بچهام زنده میموندند اولی فروردین ۹۹بدنیامیومد دومی ۱۹مهر۴۰۲