2777
2789

سلام من نزدیک یکساله ازدواج کردم به خاطر حساسیت های شوهرم مجبور شدم چند تا از دوستام را که خیلی باهاشون صمیمی بودم کنار بزارم

بچه های بدی نبودن ما با هم تو مسجد رفیق بودیم

دیشب تو مراسم عموم دیدمشون 

بی معرفت هیچ کدوم یک احوال از من نگرفتند 

دلم شکسته 

احساس کسی را دارم که فراموش شده

جمع اون ها هنوز جمع بود دقیقا همون تعداد همون نفرات

من هم بودم ولی انگار اصلا حضور نداشتم 

احساس میکنم اون ها هم حق دارن من این مدت نمیتونستم باهاشون در تماس باشم

ولی آیا منم باید اینطور نادیده گرفته بشم

حق داشتن ابج شما گذاشتی اونارو کنار

بدخواه زیاد دارم اینجا ولی طرفدارا بیشترن. به قران کاربر مرد نیستم تروخدا انقدر نگین . ده بار عکس خودمو گذاشتم . من عاشق مهدی احمدوند هستم در اینده زنش میشم به قانون جذب ایمان دارم . پروفایلم عشق زندگیم مهدی احمدوند هستش. ۱۲ مرداد سال ۱۴۰۴ از این سایت میرم . برنخواهم گشت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو اونارو کنار گذاشتی طلبکار هم هستی

خیلی بدم میاد از اونایی که تا ازدواج میکنن با دوستاشون قطع رابطه میکنن

میدونم که همیشه حق میگم مرسی از لایکاتون اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر

حق داشتن ابج شما گذاشتی اونارو کنار

من سعیم را کردم ولی نشد نگهشون دارم

تمام تلاشم را کردم

دوست داشتم اینطوری نباشه

شاید چون برای منم اجباری بوده این احساس را دارم

من سعیم را کردم ولی نشد نگهشون دارمتمام تلاشم را کردمدوست داشتم اینطوری نباشهشاید چون برای منم اجبار ...

مثلا چیکار کردی که نگهشون داری؟

میدونم که همیشه حق میگم مرسی از لایکاتون اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر

دختر خوب شما خودت کناره گرفتیتوقع داری اونا چیکار کنن؟! اگه به هر دلیلی تصمیم گرفتی با اونا ارتباط ...

توقع نداشتم پیگیر من باشند ولی وقتی بعد مدت ها یک دوستی را هر چقدر قدیمی میبینی 

کاملا بی تفاوت ازش میری یکجا دیگه میشینی

البته یکی از اون افراد دختر عمو خودم بود 

من توقع نداشتم مثل قبل صمیمی باشیم

اما نمیتونستیم چند دقیقه مثل دو تا آدم معمولی صرفا به دلیل پیوند های قبلی احوال هم را بگیریم...