2777
2789
عنوان

باشگاه چقد گرون شدههههه🫠🫠🫠

| مشاهده متن کامل بحث + 554 بازدید | 48 پست
جای گرون ثبت نام کردیشایدم خصوصیه

نه خصوصی نیست 

ولی تازه تاسیسه و مثلا چیزای الکی مثلا با  کلاس داره مثلا صورت خودتو باید ببینه دستگاه تا در باز بشه برات بقیه که ثبت نام نکردن نمیتونن بیان تو

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تهرانم

از ۷۰۰ تومن هست تا ۵ تومن

بستگی داره کجا رفتی برای ثبت نام

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

مربی خصوصی ۱۲ جلسه ۱۵۰۰ قبلا از یه باشگاهی پرسیدم ۱۲ جلسه با مربی ۵ تومن چرا اینجوری بود؟چون خانم با ...

اینم یه همچین جاییه که مثلا انگار باکلاسیه هرکی بره 

منم نمیدونستم اینجوریه 

رفتم تو مثلا حسگر چهره داره در ورود به سالونو باید چهرتو ببینه دستگاهه بعد درو برات باز میکنه

چقدر زیادمن برنامه ام۵۰۰شهریه خود باشگاه۴۰۰جمعا ۹۰۰ دادم برای یکماهمهرچقدر هم بخوام میتونم استفاده ک ...

مربیت چطوریه

کاربری دونفره،درگیر باشید:درگیر درس، کار، باشگاه، موسیقی، هنر؛ هر چیزی به جز انسان ها.

یکی که کار بلده منم راهنمایی کنه من بعد بارداری شکم و پهلو اضافه دارم میخوام بدونم رفتم باشگاه چی بگم که ثبت نام کنم حقیقتا من اندام خوبی داشتم به فکر باشگاه نبودم تا بعد بارداری که کلا اندامم از دست رفت