2777
2789
عنوان

ازدواج اشتباه و حماقته

361 بازدید | 55 پست

مجردای عزیز هیچ وقت تن به ازدواج ندید آزادیتون گرفته میشه هر روز غصه و خون دل می‌خورید به خدا ازدواج هیچی نداره فقط باید اعصاب خوردی پسر مردم و خانوادش رو تحمل کنید😭😭

خونه پدر صد شرف به خونه شوهر و ازدواج کردن داره کاش برمیگشتم عقب و هیچ وقت ازدواج نمی کردم خیلی از اطرافیانم که ازدواج کردن بارها بهم گفتن ازدواج هیچی نداره اما به حرفشون گوش ندادم تا اینکه خودم تجربه کردم و سرم به سنگ خورد متاسفانه تا چیزی رو تجربه نکنیم به حرف کسی گوش نمی‌دیم😔

هر روز حال خراب و ناراحتی ، بی محلی و تیکه شنیدن خونه یا پدرم کس اینجور بودم از یه دختر شاداب و مستقل شدم به دختر افسرده و گوشه گیر😔💔

خدا از باعث حال خرابم نگذره واگذارشون میکنم به خدا من برای هیچ کس بد نبودم کاری به کسی هم ندارم فقط کاش یه فرصت داشتم به عقب برمیگشتم😔😔😔

حساب من از مردم این شهر جداست امید من به خدا بعد خدا هم بخداست❤️

ازدواج تو این شرایط خماقته

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس  که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آبجی من یه سوال دارم کمکم میکنی 

یه دختر ۲۲ سالم و مجردم در مورد ازدواج سوال دارم 

من و گل های خونه ام ، من و بوی صبحونه ام ، من و لبخندی به گرمی دستان تو ، این تمام معنای آرامش است 🥀💞

برا منم خونواده اش خیلی اذیتم کردن بعد دوسالو نیم کنارشون گذاشتم قطع رابطه کردم..

ولی عزیزم همه که بد نیستن بعضیا هستن فرهنگ و شخصیت دارن و از خدا میترسن برا همینم اذیت نمیکنن حالا اون وسط  یه چندتا بدشانس مثل ما پیدا میشه

عزیزم زندگیتو بکن و محل نده اینا برای همه هست اینکه چجوری با این موضوع رفتار کنی باعث میشه. ک حالت چطور باشه کسی ک بی محلی کنه و بی خیال هم حال خوبی داری هم براش مهم نیس .لی کسی ک هی بگه وای این شد اون شد   دیگع معلومه افسرده میشه بیخیالی طی کن بسپرش ب خدا 

چرا چیشده گلی؟؟

همسرم و خانوادش مدام اذیتم میکنن حرصم میدن با اینکه من جز احترام هیچ بدی در حقشون نکردم هر جا میرم خونه یا هر کی دعوت میشیم جاریمم با خودشون میارن جلوی چشم جاریم منو مسخره میکنن قربونت صدقش میرن در حالی که جاریم هر روز باهاشون دعوا می‌کنه و بی احترامی بازم بهش احترام میذارن و لج منو درمیارن

تا چیزی هم به شوهرم میگم سریع قهر می‌کنه و به من میگه تو حساسی

عزیزم اسی کلا ناامیده از ازدواجش شما هرچی بپرسی جوابش مشخصه

نه من دنبال امید نیستم آبجی

من درگیر یه موضوعی هستم حس میکنم طرف مقابلم داره گولم میزنه

من و گل های خونه ام ، من و بوی صبحونه ام ، من و لبخندی به گرمی دستان تو ، این تمام معنای آرامش است 🥀💞
چه مشکلاتی داری عزیزم؟بچه هم داری؟

مشکلاتم فرق گذاشتن خانواده شوهرم بین عروسا و بی احترامی هاشونه 

حالا فرق میذارن مهم نیست فقط جلوی چشمش بهم بی احترامی نکن

بچه ندارم یک ماهه عروسی کردم