2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آبپز کن بعدم زنده کن داخل سوپ

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍

من اندازه ها یادم نیست فقط یادم اوایلش برای بچهام تخم بلدرچین آب پز میکردم با کره و شیر قاطی میکردم یه کوچولو میشد میدادم دهنش میخورد

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی

بچم هشت ماهشه 

ماه پیش زرده میدادم خالی نمیخورد فرنی درست میکردم زرده هم میریختم توش

الان دیگ تخم مرغ کامل میخوره نیمرو‌میکنم با دست یذره لهش میکنم میزارم دهنش 

مامان دوتا گل پسر

از سفیده شروع کن. 

سفیده از زرده مقوی ترهـ. پروتئین بیشتری داره.. 

یه کمی كره بهش بزن و کمی نمک. ک بهتر بخورتش... 

یکی دو وعده سفیده بده. بعد کم کم بهش زرده هم اضافه کن.... دیدی نمیخوره کمی سس مایونز بهش اضافه کن. خیلی کم.  

به خانه برمیگردم💓

از سفیده شروع کن. سفیده از زرده مقوی ترهـ. پروتئین بیشتری داره.. یه کمی كره بهش بزن و کمی نمک. ک بهت ...

برا بچه از زرده باید شروع کرد بعد حساسیت نداشت سفیده

هضم زرده براشون راحتتره❤️❤️

نمک هم زیر یکسال ممنوعه

البته عذرخواهی میکنم ریپلای کردم

مامان دوتا گل پسر

برا بچه از زرده باید شروع کرد بعد حساسیت نداشت سفیدههضم زرده براشون راحتتره❤️❤️نمک هم زیر یکسال ممنو ...

درسته ولی من اینطوری چند تا بچه رو بهشون تخم مرغ ابپز طبق دستور یه مادر باتجربه...

بعد کم کم زره اضافه کردم و سفیده رو کم

و بعدش فقط زرده رو دادم...زرده اول برای بچه یکم سنگینه.یبوست میاره...

ممنـون از توضیحتون😇🌹...  

به خانه برمیگردم💓