2777
2789

معدم ضعف میره حس سنگینی تو معدم دارم اصلا گشنه نمیشم. بخاطر معده درد مجبور میشم چیزی بخورم تا دردش از بین بره ولی وقتی معدم خالی میشه باز درد میکنه به اجبار چیزی میخورم اصلا اشتها ندارم.

دکتر میگه احتمالا زخم معده داری باید اندوسکوپی بشی 

هم از اندوسکپی میترسم هم میترسم بیماری بدی داشته باشم😭

دل نشکونید. چون خرده هاش، خوشحال ترین لحظه هاتون رو زخمی می‌کنه
نه عزیزدلم خدا نکنه منم رفتم کولونوسکوپی خیلی نگران بودم ولی به خدا سپردماگه برات مقدوره نذر بکن اصل ...

خداروشکر که سالمین 

زخم معده خیلی بده؟؟ کاش زخم معده باشه از اون بیماری خطرناک نباشه وای 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیز واسه آندوسکوپی ترجیحاً مراکز خصوصی برو که کامل ضدعفونی میکنند دستگاه رو.  و نترس مشکلی پیش نمیاد . ان شاءالله که سالم هستی . شاید هلکوباکتر داشته باشی که دارو میده خوب میشی 

سلام عزیز واسه آندوسکوپی ترجیحاً مراکز خصوصی برو که کامل ضدعفونی میکنند دستگاه رو. و نترس مشکلی پیش ...

ممنون گلم بیمارستان خصوصی هست تعریفش میکنن دیگه نمیدونم.  میترسم بیماری لاعلاج داشته باشم🥲