2777
2789
عنوان

بچه ی شوهرم

219 بازدید | 16 پست

شوهرم از ازدواج قبلیش یه بچه دختر داره، وقتایی که به هم پیام میدن پیاماشو از من قایم میکنه و سریع پاکشون میکنه

وقتی که میره دیدنش به من دروغ میگه،از قبلش زنگ میزنه میگه کارم بیشتر طول میکشه که من وسط حرف زدن با دخترش مزاحمش نشم انگار

این سری پیاماشونو یادش رفته پاک کنه از گوشیش خوندم

به نظرتون چطوری بهش بگم فهمیدم دروغ گفته و رفته دیدنش؟ حداقل باید راستشو میگفت.میخوام ندونه گوشیشو چک کردم

شاید ایشون می خوان شما اذیت نشید

عزیز دلی که داری امضام و میخونی ... اگه به فکر سقط فرزند هستی لطفا قبلش فیلم تجربه گر خارجی ( خانوم روسی ) که فرزندش و سقط کرده رو داخل گوگل بزن و ببین بعدا تصمیم بگیر ... ممنون میشم درباره ی بی اشکال بودن سقط جنین باهام بحث نکنی چون هیچ جوره قانع نمیشم... # نه به سقط جنین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخواد حساس نشی.دخترش چند سالشه؟

بزار مخفی بمونه بگی ب من بگو میگ کم کم پیشرفت میکنه دخترشو خونه هم میاره

بزار بی سروصدا بره بچشو ببینه

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

چرا نمیشینی باهاش صحبت کنی که قشنگ توضیح بدی مشکلی با این مسئله نداری و اینکه پنهان بکنه اذیتت میکنه و ما زن و شوهریم مخفی کاری نداریم اگر میخوای باهاش ارتباط داشته باشی من تازه خوشحال هم میشم حواست به دخترت هست و مسئولیت پذیری بابتش

میخواد حساس نشی.دخترش چند سالشه؟بزار مخفی بمونه بگی ب من بگو میگ کم کم پیشرفت میکنه دخترشو خونه هم م ...

دخترش پیش مامانشه ۱۰ سالشه باهم اصلا تا حالا از نزدیک حرف نزدیم

احتنالا نخواسته تنش وارد زندگیت کنه.اگه واقعا دوست داری در جریان ارتباطش با بچش باشی خوب یبار بگو فلانی بچتو دعوت کن خونه یا بیار ببریمش سهر بازی... نمیخوای هم که الکی دنبال شر نباش بزا در خفا بره بیاد

احتنالا نخواسته تنش وارد زندگیت کنه.اگه واقعا دوست داری در جریان ارتباطش با بچش باشی خوب یبار بگو فل ...

به نظرتون چرا هیچ وقت منو با بچش بیرون نبرده؟؟ برام سوال شده...یعنی نمیخواد بچش روحیش خراب بشه حتما

احتنالا نخواسته تنش وارد زندگیت کنه.اگه واقعا دوست داری در جریان ارتباطش با بچش باشی خوب یبار بگو فل ...

یبار بچشو تا جلوی در آورده ولی بهش گفته جلو در بمون من برم فلان چیزمو بردارمو بیام بعدا بهم گفت پایین بوده

نه بخدا من چیزی نگفتم، شاید خودش اینجوری حس کرده

الانم حساس نشو.

به قول اون خانم بزار همونجور مخفی باشه .

ببین شوهر من گوشی جدا داره، البته از سرکار بهش دادن.

سالهاست، اصلا به روش نیاوردم، الان ۴ سال، تو خونه اصلا درنیاورده

الانم حساس نشو.به قول اون خانم بزار همونجور مخفی باشه .ببین شوهر من گوشی جدا داره، البته از سرکار به ...

وای چه تحملی داری من دق میکردم این مدت اگه به روی خودم نمیاوردم همچین چیزیو