2777
2789
عنوان

بیاید با یکی رفتم دیت

45 بازدید | 2 پست

با یه پسری بیرون رفتم بهم گفت خیلی خوشگلی در صورتی که وقتی اومدم خونه نگاه کردم دیدم خیلی ارایشم خراب شده و تعریفاش به نظرم اغراق آمیز بود و اینکه گفت تو بچگی باباش ازش میخواسته مواد جابه جا کنه این ادم قابل اعتماده؟ میگه من تو ۷ سالگی پلیس و میپیچوندم  اگر قصد ازدواج با من و داشت اینارو میگفت؟ میگفت باباش تریاکی بوده و عموهاش باهم با باباش میومدن خونشون تا باهم تریاک بکشن من دیشب حال بسیار بدی داشتم برگشت بهم گفت چجوری میشه من ندیده و نشناخته انقدر نگران یه نفر شده باشم همش سرم تو گوشی بود نگران تو بودم منو برد کافه دو نفر اونجا بودن که باهاشون احوال پرسی کرد و طرف مقابل خیلی تحویلش گرفت ازش پرسیدم اینا کی بودن گفت من تو شهرداری کار میکنم این دوتا وکیل شهرداری هستن یکم که گذشت یکی از اونا اومد میز مارو حساب کرد گفتم خیلی رفیق هستید یکم فکر کرد گفت اره 

من برام سواله که وکیل شهرداری چرا باید انقدر به یه کارمند ساده بایگانی احترام بزاره در حالی که معلوم بود رفیق هم نیستن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.