2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته آخه چرا

170 بازدید | 18 پست

چرا من باید همیشه کوتاه بیام. امشب با همسرم دعوام شد. با وجو اینکه اون مقصر بود، ولی من معذرت‌خواهی کردم و اون معذرت‌خواهیم رو قبول نکرد

الان هم باهام قهره

اگر من کوتاه نیام شاید قهرش روزها طول بکشه ولی منت‌کشی نمیاد. دلم برای خودم میسوزه.

من همیشه از فضای قهرآلود توی خونه متنفرم و به خاطر بچه‌ها هم شدم پیش‌قدم میشم ولی اون...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شوهر آشغال منم همینه تازه انتطار داره دستشو بگیرم بکشمش سمت خودم بزور بزور باهاش حرف بزنم اونم تازه شاید یه کوچولو پابده 

دیگه ازش خسته شدم متنفرم ازش

فقط 26 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم سر چی دعوا شد و چقد ناراحت کنندست این حس که همیشه باید کوتاه بیای

سر یه چیز الکی کهدحق با من بود.

مسئله اینه که خمش باید کوتاه بیام. به دلم مونده که اونم یه بار کوتاهدبیاد گذشت کنه

خیلی حس بدیه

حس تحقیر شدن داری

امشب ازش بعد دعوا معذرت خواستم، بخم گفت فقط از جلوی چشام برو کنار حوصلت رو اصلا ندارم وگرنه میزنم هرچی دم دستم بیاد خورد میکنم

بزار حرف نزنه بینم تا کجا کش میده

کش میده

مطمئنم اگر باز نرم منت‌کشی همینجور کشش میده

خیلی دوست دارم زن قوی باشم ولی اصلا تحمل دعوا ندارم. دعوا کل برنامه‌ها و زندگیم رو مختل میکنه. فضای خونه رو سنگین میکنه

شوهر آشغال منم همینه تازه انتطار داره دستشو بگیرم بکشمش سمت خودم بزور بزور باهاش حرف بزنم اونم تازه ...

خیلی سخته

خیلی زور داره که حق با ما باشه و باز هم بخوایم پیش‌قدم بشیم ولی همون هم به زور باشه

احساس حقارت بهم دست میده

چی گفتی خودت چرا تعلیق نشدی تاپیک ضد اسرائیلی خیلی فشار آورده نبینمت دفعه دیگه ریپ بزنی وگرنه کاری م ...

ای بابا من تو اون تاپیک اصلا پست نذاشتیم ولی یه طوری دعوا بود فکر کردم همه تعلیق شدن

خیلی سختهخیلی زور داره که حق با ما باشه و باز هم بخوایم پیش‌قدم بشیم ولی همون هم به زور باشهاحساس حق ...

درکت میکنم منم همینطورم احساس خیلی بدیه 

ظلم زیاد درحق من شده اینم روش

فقط 26 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سر یه چیز الکی کهدحق با من بود.مسئله اینه که خمش باید کوتاه بیام. به دلم مونده که اونم یه بار کوتاهد ...

یه ذره سفت و سخت‌تر باهاش برخورد کن تحویلش نگیر اون به خودش میاد