2777
2789

ان شاءالله بمیری خبرمرگتو برام بیارن جیغ میزنم صورتمو میکنم ولی از ته دلم خوشحالم برات اون کارا رومیکنم که هیجانم خالی بشه 

بیام سرمزارت سنگتو با گلاب بشورم رو قبرت گل میزارم نیم ساعت میشینم تف لعنتت میکنم ومیرم 

باپولات عشق حال میکنم تموم ارزوهای بچه هامو براورده میکنم ازخداهم میخوام هیچوقت نبخشدت  توی آتیش اعمالت بسوزی ظلمی که به من کردی ظلمی که به دیگران کردی ان شاءالله که غرق بشی تو گناهانت راه نجات واست نباشه

اگرهم من زودتر از تومردم دعا میکنم زنی مثل خودت گیرت بیاد و حالیت کنه دنیا دست کیه وبهت رحم نکنه ان شاءالله زندگیت سرشار از ذلت وبدبختی باشه واست

فقط 24 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وا چرااا؟ دیگه حالا اون گل و گلاب چیه

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم هرچی میخوایی بگو بذار خالی بشیآدما وقتی عصبانی هستن هرچیزی میگن و هر آرزویی میکنن

ارزوی قلبیمه یکساله که تو دلم مرگشو میخوام

1
5
10
15
20
25
30
35
40
الان عصبانی هستی، بهت حق میدم. ولی بعدا که حالت بهتر شد، شاید حرفات رو پس بگیری

دیگه به استخونم رسیده بخدا توی خوشی وخوشحالیمونم تو دلم گفتم کاش نبود

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا از انسان ها ی ظالم نگذره ان شاءالله که ذلیل بمیرن

صبره خداخیلی زیاده من خستم خدایامن دیگ صبرم تموم شده جونیم رفته نمیخام بزاری ده سال بیس سال دیگ جوابشوبدی الان بنشون سره جاش هرکی به هرکی داره ظلم میکنه جزاشوبده همین دنیات

صبره خداخیلی زیاده من خستم خدایامن دیگ صبرم تموم شده جونیم رفته نمیخام بزاری ده سال بیس سال دیگ جواب ...

عزیزم بمیرم واست بخدا حرف دل منم همینه ۲۰سال دیگه دردی ازم درمون نمیکنه چون جوونیم تباه شده

1
5
10
15
20
25
30
35
40